Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha a barátotoktól nehezebbek vagytok?
Most én is jöjjek azzal a szólással, hogy "mázsa alatt nem is ember"..
Vannak olyan 60kg feletti nők, akik gyönyörűek, meg vannak olyan 50kg-s nők, akikre rá se nézne senki.
Amúgy ki vagy te, hogy véleményt alkoss a 60kg feletti nőkről? Vicc kategória vagy
Izé, én 171centi magas vagyok és 75 kiló (csúnya megjegyzéseket nem kérek) A fiú akivel együtt voltam,húsz centivel magasabb volt nálam és mellette enyhén pocakos is de pont tökéletes.
Sokszor dicsérgetett,egyszer nem hallottam tőle hogy bármi rossz lenne a testemben.
Amúgy, a kérdésre válaszolva igen zavarna, mert rosszul érezném magam egy pálcika mellett. Hálistennek a magasságom miatt a kilóim legalább jól oszlanak el rajtam így az összkép nem vészes, de azért egy ropisráccal mellettem már egészen más lenne a helyzet:D
18/L
Zavarna, de tuti azt váltaná ki belőlem hogy le akarjak fogyni könnyebbre mint ő.
173 cm/ 54 kg 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!