Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb lenne szakítani és külön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne szakítani és külön lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok barátnőmmel az utóbbi 2 hétben rengeteget veszekszünk amit én is egy kicsit unok már meg ő is néha én indítom de legtöbbször ő tudjatok bármi van elmondom a problémám ő neki nem tetszik azt hiszi mindig neki van igaza és nekem ebből már néha elegem van hogy amikor én mondok neki valamit én egybol bocsánatot kerek de ő meg azt hiszi hogy semmi rosszat nem csinált régen tudjatok mindig észre vette de amióta elmentünk együtt nyaralni megváltozott furcsa lett mintha ő már nem úgy szeretne mint régen és állandóan titkolozik vagy titokzatoskodik régen nem volt semmi ilyen megmertem benne bízni de mostanában én is egyre kevésbé merek neki hinni bármi kis vita van és nem az van amit ő akar szakítani akkar vagy azzal jön és lehet jobb lenne szerintem is de valamien szinten meg nagyon szeretem de mar annyiszor csalódtam miatta vagy én nem tudom hogy ezt meddig bírom meg jó én is néha megbantom de én észre veszem szerintetek mi lenne a helyes döntés ő 15 l én 16 f

Ja és mindent elég gyerekesen vesz

2018. aug. 17. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Én annyira nem szeretek ilyenben mondani akármit is mert hátha rossz lessz a vége a jó helyett.

De talán lehet le kéne ülni vele és még próbálni megbeszélni veszekedés nélkül.

De szerintem te már belül eldöntötted mit szeretnél.

2018. aug. 17. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne kérj mindig bocsánatot,én sem hagyom hogy fölényeskedjenek felettem te se tedd. Azért ne képzelje azt a lány hogy hálásnak kell lenned hogy vele lehetsz. Azt mondják tűz ellen tűzzel. Te is mond azt hogy szakítasz vele ahogy ő teszi és lásd a reakcióját.
2018. aug. 17. 23:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló tippje is megér egy próbát de ahogy én észre vettem ebből is vita lesz.
2018. aug. 17. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!