Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom huga? 17F
Szóval barátommal(19F)több éve legjobb barátok vagyunk és a hugával is eleg jóban vagyok több éve de mostanára ez megváltozott elég sok időt töltök náluk és a hugával át léptük a barátság zónát mivel megcsókoltam és azóta csak rajta jár az eszem de ő ezt viszonozza is. Viszont barátom ezt észre vette mert persze nem hülye de eddig még nem mondtam el neki ezt az egészet és most kicsit fura is h látja több időt töltök a hugával ha ott vagyok de azt mondja nem erdekli. Meg szeretnem kerdezni tőle h bele menne e abba h ezt folytassam a hugával.
Megérné? Nemtudom. Segítsetek, előre is köszöm a válaszokat.
Bocsi hogy hosszúra sikerült.
nekem volt erre példa, hogy haverom hugával kicsit össze melegedtünk, a srác meg elmondta, hogy örülne is, ha össze jönnénk, ő nem fog beleszolni, nem fog közvetítőt játszani meg semmi egyéb, ez a kettőnk dolga
de mivel ismer, tudja nem használnám ki a hugát, meg legalább én normális vagyok szóval támogatná is a dolgot
meg volt egy másik haverom, annak is bejött a huga, mielőtt le szólnak, hogy csak a hugikra hajtok :D féltestvérek és nem igazán relkámozták, csak anyit tudtam, hogy nincs semmi köztük és nem is lesz, csak egy barátja, én meg említettem a srácnak, hogy nekem bejön, ő kicsit játszotta is a kerítő szerepet, kb 1 hét után nyögte ki, hogy amúgy ők féltestvérek
ha jó haverok vagytok és nem használod ki a csajt nem gáz a dolog
van olyan haverom akinek a huga egy haverjával van együtt, a srác meg a huga pasijának a hugával, és mikor össze ülnek filmezni, mikor ki megy át a másik szobába "turbékolni" állítólag őket se zavarja
bár nekem ez így fura lenne
Úr isten a csajnak van szabad akarata, nem a bátyjától kell engedélyt kérned ahhoz hogy járj vele...
Ha még a barátságot félted, szerintem ha nem csalod meg pl a lányt, akkor nem lesz baj ha szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!