Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés

Mikor egyoldalú szerelembe esek akkor csak a romamtikus dolgokról szoktam ábrándozni, viszont azon gondolkoztam, hogy elveszíteném vele, de nem képzelem el az aktust.

Nagyon sok egyoldalú szerelmem volt, viszont 3 ember volt akinél ezt gondoltam.

Jelen esetben van egy fiú aki tetszik nekem, de ő csak barátként tekint rám és ő nem olyam, hogy most meghúzza a másikat.

Nemrég volt egy barátom, de vele nem szerettem volna, sőt ő perverz is volt sajnos.

Amikor esélyem lehetne a szexre akkor én nem szeretném (mármint párkapcsolatban értem)és amikor nem viszonozza az adott személy az érzéselet akkor van olyan akivel elgondolkozom a szexen, meg akkor kedvem is megjön.

Pedig engem még csak a szex témája sem érdekel egészen máig, szóval nem tudom ez mi és miért lehet.

Kérlek hasznos tanácsot írjatok!

Akik meg poénosok vagy kötekedősek azokat az embereket megkérném, hogy ne ide produkálják megukat, köszönöm!

17/L

2018. aug. 11. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szex is a gyengédség és szeretetkifejezés egy formája. A plátói szerelmek erősek tudnak lenni- de ezek többynire ábrándok és sokszor beleképzelsz olyan tulajdonságot a másikba- amivel nem rendelkezik. Ábrándozás. Mindenesetre pozitív hogy 17 évesen így gondolkozol- és érzelmekkel tekintesz a szexre. /26N
2018. aug. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!