Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Kicsit félek ettől.

Figyelt kérdés
Nem rég jöttem össze a barátnőmmel (aki egyébként 6. osztály óta belém van esve) a nem rég alatt azt értem hogy 2 hónapja, nagyon jól megvagyunk, minden jól müködik , viszont van egy dolog amitől nagyon félek. Én még szűz vagyok, de tudom hogy neki már megvolt az élmény az előző barátjától. És nagyon félek attól hogy nagyon bénázni fogok.. vagy hamar vége lesz (tudom hogy az első amúgy sem tart soká) nem akarom hogy ez miatt eltávolodjon tőlem , vagy netán szakítson velem..

2018. aug. 9. 15:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, azért nem jártam mind ez idáig vele mert nem éreztem jónak vele a kapcsolatot viszont most teljes szívemből szeretem őt, és bánom is hogy mást keresett helyettem és nem én lehetem neki az első..
2018. aug. 9. 15:52
 2/3 Rubina07 ***** válasza:
Ha ő is szeret téged, akkor biztos hogy nem fog amiatt szakítani veled, mert még tapasztalatlan vagy. Szerintem ennek jobban örül, mintha rengeteg csajt megdöntöttél volna.
2018. aug. 9. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ... kicsit megnyugtatál.. :)
2018. aug. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!