Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar velem fekudni, vagy tenyleg erdeklem?
Van egy srac, neten ismertem meg, par napot beszeltunk, kb 10 percre lakunk egymastol, igy talalkoztunk, nagyon jol elvoltunk, tudtunk normalisan beszelni, szinte kinos csond is alig volt, normalisnak tunt eddig
Miutan talalkoztunk este beszeltunk, es rakerdezett hogy szuz e vagyok meg
Ez mit jelent? Akkor csak azt akarja?
17/l. 19/f.
1. lehetőség: elég érett a dologhoz és megbizonyosodik, hogy szükséges e rávezetnie a dolgokra később, hogy ne érjen lelki sérülés.
2. lehetőség: semmi célja nincs, csak intimebb témára akarta terelni a szót.
3. lehetőség: betegesen féltékeny és nem igen akar "használt" nővel kezdeni (találkoztam ilyennel, de elég valószinütlen hogy ez)
4. lehetőség: csak azt akarja
5. lehetőség: lehet ő maga is tapasztalatlan és nem szeretne egy tapasztaltabbal
de valójában ebből nem lehet tudni XD
Ebben semmi gáz nincs, az exem is megkèrdezte, 7 hónapot voltunk együtt, ès nem feküdtünk le. Egyszerűen nem èreztem azt, amit kellett volna. Ő már nem volt szűz, akkor egyèbkènt.
Ez mèg nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!