Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért különböznek az ízlések...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért különböznek az ízlések ennyire?

Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, hogy ha láttam egy tényleg gyönyörű lányt, megkérdeztem haverjaimat mit gondolnak róla, és igazából mindenki mást mondott (nem tetszik, nem rossz, egész szép). Persze volt már ilyen fordított esetben is, valakinek nagyon tetszett egy lány, de nekem egyáltalán nem. Egyszerűen nem értem, hogy lehetnek az ízlések ennyire különbözőek. 18/F
2018. aug. 2. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy így van...
2018. aug. 2. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nincs semmi gond. Most gondolj bele, ha mindenkinek ugyanaz lenne a zsánere... Borzasztó lenne, meg nagyon unalmas is. Ezt nem lehet megmagyarázni, egyszerűen így születik az ember, vagy az évek során formálódik, csiszolódik az ízlése.
2018. aug. 2. 23:20
 3/3 anonim válasza:
100%

Hát gondolom mindenki ezt mondja, de: genetika az egész.

Mindenki örökölt dolgokat, kialakultak benne dolgok, amik emberenként változnak.Mindenki egyéniség, mindenkinek megvan a saját véleménye.

Ezt elég nehéz szavakba önteni.

Szerintem olvass utána az agy a területének ami ezzel foglalkozik, és annak hogy hogyan és miként térnek el ezek emberenként.

Akkor talán valamivel tisztábban látod majd a dolgokat.

2018. aug. 2. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!