Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy lány több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy lány több fiú közt alszik de csak baráti viszonyban van velük az fura vagy esetleg kínos?

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
39%

Hááááát.....

Igazából mi kivetni való van benne? Én néha a kutyáimmal (Egy ónémet juhász, egy puli meg egy simaszörű foxterrier) szoktam kint aludni a kerben

2018. júl. 30. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, noha én egy fiú osztálytársammal aludtam csak egy házibuliban egymás mellett, mert szerencsétlen széthanyta az agyát és én voltam az egyetlen józan, aki segíteni is tudott rajta és vele maradtam egész éjjel. A szobában rajta kívül aludt egy másik fiú osztálytárs is, de ő ágyban egy másik lánnyal, szintén csak barátok.
2018. júl. 31. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:

hát ha csak alszik nincs baj, bár nem túl megszokott

de bárki bármit mondhat utána, vagy belemesélhet dolgokat

nem pont ajánlatos szerintem

2018. júl. 31. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!