Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindig egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig egy hét után ír vissza? 18f

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy lánnyal a gyakorin és általában azt veszem észre, hogy mindig egy hét múlva ír vissza kb. Sokszor nem is azokra válaszol amiket írok és elég szűkszavú. Miért nem mondja meg, ha nem akar velem beszélni?

2018. júl. 30. 20:11
 1/10 anonim válasza:

Ha szűkszavú akkor lehet le akar rázni, bár ez mondjuk függ tőle, hogy ki kezdeményezte a beszélgetést.

Szerintem kérdezz rá nyiltan

2018. júl. 30. 20:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam bocsi. Szóval a lány néha szűkszavú és néha meg kevésbé. Gondolom ez függ attól is, hogy milyen hangulatban van. Amúgy kérdeztem már tőle, de mindig azt mondta, hogy csak elfoglalt volt és nincs semmi baja velem.
2018. júl. 30. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekled különösebben, de nem is akar lepattintani.
2018. júl. 30. 20:32
 4/10 anonim válasza:
Kérj facebook elérhetőséget vagy teloszámot ,ha megadja nyert ügyed van. Ha nem akkor bukta utca.
2018. júl. 30. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy nem írtam vissza, csak hetente. Miért? Nem tudom. Bírtam a csajt is, akivel beszéltem, a fiút is, de lusta voltam. Érdekes, mert facen mindig visszaírok.
2018. júl. 30. 21:00
 6/10 anonim válasza:

Szerintem nincs semmi baja veled, max. lusta.. velem is volt már olyan, hogy pár nappal kèsőbb írok vissza annak, akit "kedvelek.." De persze, hogyha arról van szó, aki tetszik, akkor annak rögtön válaszolok.. Lehet, hogy már megunta a beszélgetést, vagy csak nincs kedve hozzá, rossz a hangulata. A lányokon nem lehet eligazodni. xD

16/L

2018. júl. 30. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Valószínűnek tartom, hogy annyira nem kedvel téged, különben naponta minimum egy üzenetet biztosan szánna rád, meg most azért a nyári szünetben nem hiszel el, hogy annyira elfoglalt legyen.
2018. júl. 30. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordul, hogy nem írok vissza rögtön, csak 1-3 nap múlva, mert lusta vagyok :D
2018. júl. 31. 01:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem érdekled. Azért nem mondja meg a tutit, mert még ahhoz is gyáva. Nagyon sok ember így viselkedik ilyenkor.
2018. júl. 31. 13:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem fontos az, hogy ne hazudjanak nekem. És ha ez így áll akkor ha visszaír én is majd egy hét múlva írok vissza.
2018. júl. 31. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!