Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friend zone. Van kiút?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a barátságzónában ragadtam- lányként. Hosszabb ideje tart ez a fiú-lány barátság és én a papírformának megfelelően többet kezdtem érezni iránta. De úgy érzem ez csak egyoldalú. Hogyan tudhatnám meg pontosan? (persze a rákérdezésen nélkül...esetleg burkolt formában várok ötleteket) Vagy hogyan kelthetném fel az érdeklődését, mint potenciális barátnő? Mit kell ilyenkor tenni (ha egyáltalán lehet bármit is), segítsetek!2018. júl. 27. 22:41
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy szerinte létezik-e fiú-lány barátság. A válasz alapján már el lehet kezdeni tapogatózni a sötétben.
2/9 Rubina07 válasza:
Egyetértek az elozo valaszoloval. En a helyedben pedig megkockaztatnam azt is, hogy egy masik fiu barátomat megolelnem ugy hogy lássa. Vagy beszélj neki egy masik jo fiu baratodrol jókat aztan nezd meg a reakcióját. Ez is elarulhatja
3/9 anonim válasza:
1-es válaszoló még beleférne, de amit 2-es írt, annak mi értelme? Miért nem lehet neki nyíltan elmondani, ha ti lányként ugyanezt várjátok el a fiúktól?
4/9 Rubina07 válasza:
Sok fiú nem fejezi ki nyíltan az érzéseit. Akár tagadják is. Vagy akár ha valóban nem érez semmi többet, akkor a fiúk nagyon ügyesen tudnak megalázni, ha nyíltan bevallod neki az érzéseidet.
5/9 anonim válasza:
Szerintem semmiképp se az egyes se a kettes.
Nem kell 'hazudni' meg megjátszani magad. Nem kell burkolt kérdés.
Bár nem tudom hány éves vagy, de szerintem beszélhetnél nyiltan az érzésekröl. Nem hiszem hogy megalázna-ha a barátod.
Ha pedig nem a barátod-csak el van veled és megalázna akkor hagyd. Nem is kell eröltetni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár még mindig nem tudom mit tegyek:/ Viszont nem akarok bevenni mást a dologba és az ilyen féltékennyé tevős dolgokat, játszmákat is hanyagolnám.
2018. júl. 28. 15:39
7/9 Anonymus012 válasza:
Nyíltan,semmi több nem kell.
Mond meg neki,hogy többet érzel,mint barátság.
Ez a megalázás dolog pedig szerintem hülyeség,miért kell egyből erre asszociálni?
Sokkal jobb nyíltan megmondani,így egyből tudod mi a pálya és nincs kerülő válasz meg bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!