Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki nem vitte semmire az életben? 17/f
Figyelt kérdés
Negatívumok: munkanélküli, kirugatta magát a suliból hogy ne kelljen járni, kicsit kövér mert nem az a sportguru
Pozitívumok: nem drogozik stb mint a mai fiatalok nagyrésze,normális...és kb ennyi is volt a pozitívum
2018. júl. 27. 05:13
1/9 anonim válasza:
Az kicsit sem normális, ha valaki kirúgatja magát. Az pedig nem pozitívum, hogy nem drogozik, hanem alal dolog... Keress inkább egy rended lányt! Vagy döntsd el, nekem oly mindegy...
2/9 anonim válasza:
Hosszutavra biztos nem. Ingyenelo gold digger a leiras alapjan, bocs.
3/9 anonim válasza:
Ha te 17 éves vagy, miért akarsz 3÷4-szer idősebb lányokról véleményt kapni.
Ha pedig nálad fiatalabb a lány, akiről kérdezel, miaz, amire mondod: 'vitte valamire'?
.
Kevés olyan 20 év alatti fiatal van, aki 'vitte valamire', mert ez az önerőt is feltételezi.
5/9 anonim válasza:
Jó, bár mondjuk ez kifejezetten az a lány, akit utálok
6/9 anonim válasza:
Nem. Tök gáz, ha valaki nem is dolgozik és nem is tanul.
7/9 anonim válasza:
Ennyi idősen mégis mire lehet vinni???
Amúgy vele speciel nem, mert szerintem, aki kirúgatja magát az iskolából az úgy hülye, ahogyan van.
8/9 anonim válasza:
17 évesen Te vitted valamire? Taníts mester :O 21 vagyok és még mindig csak egyetemen ülök :(
9/9 anonim válasza:
Első, hol élsz hogy nálatok alap dolog az, hogy nem drogoznak? Itthon mindenki iszik 14 éves korától és nemhogy nem alap de még bátorítva is vannak, ahogy betöltik a 18-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!