Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek gáz, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek gáz, ha egy fiúnak tölcsérmellkasa van? (Lent)

Figyelt kérdés
A tölcsérmellkas azt jelenti, hogy az ember szegycsontja (kinek nagyobb, kinek kisebb mértékben) befelé nő, és emiatt egy ,,lyuk" van az ember mellkasán... Nos, a barátomnak is ilyen van, és nagyon rosszul érzi magát miatta, pedig mindig tudatom vele, hogy én olyannak szeretem amilyen, és ez nem jelent semmit és hogy egy lány nem ettől teszi függővé, hogy tetszik-e neki az adott pasi. Vagy más lányok igen?

2018. júl. 27. 00:54
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
A mai vilagban (sajnos) a lanyok kb 18-20 eves korig (akinek nem inge...) nagyon felszinesek. Csak a kulso,az insta kovetok , a likeok ,na meg persze a penz szamit. Szoval az ilyen lanyokat nyilvan zavarhatja. Egyebkent a normalis nyilvan nem akad fent ilyen hulyesegeken...
2018. júl. 27. 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt osztalytarsamnak is van neki, evek ota van baratnoje. A csavo nagyon vicces, jo fej, szoval... ezen mar tudod mit akarok mondani...
2018. júl. 27. 01:42
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Ha nagyon zavar, akkor lehet muteni.
2018. júl. 27. 01:42
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Szia Márk te vagy az?
2018. júl. 27. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kerdest lany irta ki,feltetelezem nem Marknak hivjak
2018. júl. 27. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki szeret, akkor elnézi. Szóval aki nem fog szeretni, azt zavarni fogja, merthogy nem olyan mint a normál. Nekem is ilyen van és műtéttel se lehet korrigálni az enyémet. Viszont van barátnőm, aki imád :) Szóval csak azt kell megtalálnod, aki szeret. A többiek meg kit érdekelnek...
2018. júl. 27. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is tölcsérmellkasom van(lány vagyok), engem nem zavar, mert nagyobbnak tűnik a mellem tőlexD

De azért át tudom érezni, amikor kisebb voltam és még nem volt mellem sokan piszkáltak miatta, hogy "lyukas a mellkasom".

Amúgy van egy fiúosztálytársam, akinek szintén tölcsérmellkasa van, szálkásan izmos a srác és nagyon jól néz ki, a lányokat se zavarja, elég sok csaja volt márxD

2018. júl. 27. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!