Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ennyire tetszene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ennyire tetszene nekem ez a néger gyerek? Mit kellene tegyek?

Figyelt kérdés

Snapchaten beszélgetek vele minden nap, ő18 én 16 vagyok és mindig úgy beszélünk hogy neki is jó legyen meg nekem is és annyira édes fiú de tényleg jaaa és ráadásul döglesztően jól néz ki. Ő

Észak Amerikában én Washington-ban én pedig Romániában és annyira jó lenne vele találkozni de tényleg nagyon tetszik

Ja és amúgy nekem az ilyen fiúk jonnek be mármint a négerek és jól megértjük egymást

2018. júl. 26. 01:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Él**
2018. júl. 26. 01:00
 2/8 anonim ***** válasza:
ezzel nincs baj, de ne éld bele magad. Idővel túlteszed rajta magad :)
2018. júl. 26. 01:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem és amúgy mivan ha nekem tényleg csak ők jonnek be és pont az amerikaiak

A baratnoimnek mondtam is hogy nekem tuti néger barátom lesz hát de tényleg bolondulok értük

2018. júl. 26. 01:35
 4/8 PussyCrusher2005 ***** válasza:
69%
Biztos jófej meg kedves sok sikert hozzá, bár nem túl szerencsés szó szerint a föld másik végéből párt választani 16 évesen.
2018. júl. 26. 02:32
 5/8 anonim ***** válasza:
A borszin mit szamit? Amugy ha tetszik lepj
2018. júl. 26. 04:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy néger és neked ez tetszik, nincs baj. Azzal van a gond, hogy majdnem 10000 km a távolság és nem azonos kontinensen vagytok. Kicsit szállj vissza a Földre, nagyon elrugaszkodtál.

Magyar egyetemi városokban is sok néger srác van, meg persze Pesten.

2018. júl. 26. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden néger nagyon cukika (cute). Olyan aranyosak, jobbak, mint a fehérek. Egy szóval tökéletesek és ahogy rappelnek meg twerkelnek, az is a magas IQ szintjükről árulkodik. Szerintem költözz el Afrikába, mert ott körülvenne az sok cuki néger. Hidd el nagyon szupi lenne!
2018. júl. 31. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Vigyázz mert a kaki büdös, ráadásul mindenféle betegséget terjeszt! Ne tévesszen meg, hogy beszél hozzád!
2018. aug. 1. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!