Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi van velünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van velünk?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal...elég jól :D

Nagyon sokat beszélgettünk messengeren és persze személyesen is. Voltak szokásos "filmezős" estéink is,ahol elhangzott egy-két érdekes mondat: "meg tudnám ezt szokni,úgy hazavinnélek" és még pár ilyen dolog. Nyilván ez egymáson fekvés és ölelgetés közben. Kicsit össze is zavarodtam akkor,mert kezdtem elhinni, hogy ebből tényleg lehet valami. A pontot az tette az "i"-re amikor egyszer egyik beszélgetésünk alkalmával feljött egymás kalandjainak kibeszélésre. Azt mondta, hogy volt olyan "éjszakája" amikor meg megcsókolni sem volt hajlandó a hölgyeményt csak kihasználta...és hogy ez velem mennyire máshogy van. Itt már éreztem azt az igazi nagy betűs YES! érzést,hogy minden a helyen.

DE! Ahogy vége lett a vizsgáknak, ő lelépett dolgozni. Tőlem laza 200 km-re. Haza sem jön suli kezdésig. Ezt nyilván tudtam,mert beszéltük. DE azt nem mondta, hogy akkor neki ez ennyi és hagyjuk egymást. Hozzáteszem már előtte sem annyit beszéltünk mint az eleján. Szarul esett meg minden,tényleg elhittem,hogy ebből lesz valami. Viszont...beszélünk olykor-olykor. Ált. ő ír rám,hogy mi van velem. Snappelünk egymásnak,amit le is screenshotolgat. (Nem pikáns képek) Amikor én írok neki ugyan úgy válaszol meg stb. Ezt én nem értem már....ha haza jön szerintetek keresni fog? Vagy csak nem akar megbántani? És azok a dolgok amiket mondott? Nem olyan srácnak ismertem meg aki csak úgy hülyítget. Elengedni nem nagyon akarom... (Ez a dolog lassan...1 éve tart.)

2018. júl. 25. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezd oszlani a rózsaszín felhő és kezdesz látni valamit...Nekem megvan a véleményem az ilyen faszikról de most azt inkább megtartom magamnak :D A kérdésedre válaszolva: Talán keres talán nem. Nem lehet tudni és az, hogy szerinted nem olyan pali attól még nagyon félre ismerheted és nehogy nagyot koppanj majd...Egyébként nekem ez az egész story nagyon világos és szerintem másoknak is, de csak a magam nevében beszélek. "és hogy ez velem mennyire máshogy van" na ezt a mondatot szerinted rajtad kívül hány csajnak mondta? és az, hogy elmondja, hogy hogyan használt ki egy csajt az még nem is a jéghegy csúcsa...Hidd el az ilyen storykban általában a lány koppan a végén a pali pedig megy a másikhoz:D

Ui.: Ne hari ha kicsit nyers voltam és őszinte csak próbáltam megértetni veled a dolgot! :D

2018. júl. 25. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naiv,tudom milyenek... Ezért is kezeltem mindig úgy ahogy kell. Ő semmit sem tud/tudott arról, hogy én hogy érzek vagy hogy kezdek érezni. Jelét sem nagyon mutattam,mert tudom hogyan működik ez náluk. Tudatára adtam még az elején,hogy ebből nem lesz valószínűleg semmi. (Akkor még ezt gondoltam) Igazad lehet. Félre is ismerhettem. Bár szerintem nem,túl aranyos volt (mindig meglepett valamivel stb.) meg úgy alapból ahogy viselkedett velem. Ezért is fáj elengedni...nagyon megtudtam volna szeretni. De hát...nem minden tökéletes bármennyire is annak látszik.
2018. júl. 25. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá.
2018. júl. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!