Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen? Nagyon elkeseredtem.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Nagyon elkeseredtem.

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves lány vagyok, és még tavaly szeptemberben ismertem meg rgy fiút, akivel alakulgattunk, de július 30.án elkölzözik Amerikába, és ez már akkor, annak idején tudatosult bennem, és nem akartam vele összejönni, mert csak rosszabb lett volna, ha majd elmegy. Sajnos azóta sokat gyötrődtem, mert szeretem, de nem is akarok vele összejönni, mert csak rosszabb lesz. Amint kiderült, ő ugyan úgy érez irántam, ugyan úgy gyötrődik, minden. Miután elmondtam neki, hogy nem szeretnék vele összejönni, volt egy pici szünet, de igazából mindig beszélgetünk, meg nagyon kedves, és aranyos velem. Pár napja mondtuk el egymásnak, hogy igaz volt “érdeklődés más irányba”, de mindig oda jutottunk, hogy mindig egymásnak voltunk az eszünkben. Ő 10 nap múlva fog elmenni, addig még találkozunk, de nagyon szomorú vagyok, higy elmegy. Azt mondta, hogy ha úgy alakul, és a 10 hónap múlva, amikor haza költözik, lehetne valami köztünk. Szerintetek meg próbálkozzak azzal, hogy addig más fiúval lennék? Mert egyrészt szeretem őt, de nehezen fogom kibírni, higy nem lesz itt, és esetleg elterelni a figyelmemet tóla. Segítsetek kérlek..

2018. júl. 20. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha összejössz mással, akkor lehet hogy nem fogsz már iránta semmit se érezni, meg ha csak azért jössz össze valakivel, hogy ki tudd várni a 10 hónapot, ne tedd. Ne játsz másokkal, mert nem szép dolog. Meg szerinted nem lesz neki senkije 10 hónapig?
2018. júl. 20. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A szívből jövő szex mással azonnal mindent feledtet.Hívj bátran
2018. júl. 20. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy rusnya csaj majd a 10 hónap alatt fogja más pasi is csapni a szelet és megkopik majd ez a hú de nagyon rózsaszín köd....:D Szóval csak rajtad áll na meg a palin, rá is ugyan ez érvényes ha nem egy Pepsi béla hanem egy korrekt helyes pali tuti dugni fog össze vissza főleg hogy amcsiba nagy a multikulti tele ázsiai latin fekete csajokkal azért jó kipróbálgatni őket...:D
2018. aug. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!