Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy couch felkeresése vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy couch felkeresése vagy pedig fizetős lányokhoz való járás lenne a jobb ötlet?

Figyelt kérdés
Eddig a szerelmet kerestem, de rájöttem, hogy nem vagyok alkalmas rá. Eléggé csúnya vagyok és nem vagyok szociális. Eddig azon gondolkoztam, hogy fizetős lányokhoz kellene járnom. De közben többször is olvastam olyan válaszokat különböző kérdésnél, hogy minek fizetne egy prostinak, ha sok lány ingyen is csinálja. Ezért felmerült bennem, hogy esetleg egy couch segíthetne-e nekem abban, hogy én is tudjak úgymond ingyen sz*xhez jutni? Leginkább amiatt nem vagyok benne biztos, mert tényleg eléggé ronda vagyok és nem vagyok szociális. Ezen tudna segíteni?
2018. júl. 19. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű szexhez nem olyan nehéz összeszedni egy lányt. Komoly kapcsolat már nehezebb ha senki se tud szerelmet érezni a "csúnyaságod" miatt. Elmész valahova ahol kevésbé erkölcsös hölgyek vannak és beveted magad ennyi. Idővel lesz egy.
2018. júl. 19. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem tudok olyan helyet. És nem is nagyon tudnák velük beszélgetést kezdeményezni jelenleg. Ezért lenne szükségem például egy couchra.
2018. júl. 19. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi az a couch?
2018. júl. 19. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Hupsz, az coach akart volna lenni, csak az angol gboard szeret javitgatni.
2018. júl. 19. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Coach akkor eri meg,ha tenyleg jo,nem csak az onbizalomhianyos,elkeseredett ferfiak penze kell meki,hanem valoban akar es szakszeruen tud is segiteni.
2018. júl. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!