Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár hónapja van egy internetes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hónapja van egy internetes lány barátom. Úgy érzem, hogy kezdek beleszeretni lassan. Hogyan tűntessem el az életemből? Csak simán tiltsam le mindenhonnan?

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Szia én tudom mire gondolsz és szerintem lassan rázd le mert neki is rossz lenne ha random letiltanád lehet ő is szenvedne ettől még ha csak barátnak is tart

Vagy valahogy utalj rá stb hogy mit gondol rólad,a lányok ilyenkor sokat elárúlnak csak nem feltűnően

2018. júl. 17. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Basszus.. eszedbe sem jutott,hogy esetleg harcolj érte? Hogy ne csak neten haverkodjatok, hanem élőben is találkozzatok és akkor majd látni fogod rajta,hogy mit gondol rólad??
2018. júl. 17. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nemáár, ennyire kell félni egy lánytól?

Megmondod neki, valamit válaszol és megy tovább az élet. Vagy tiltjátok egymást vagy másképp közeledtek egymáshoz, nem kell miatta hónapokat siránkozni.

Ha letiltod akkor meg lehet ő fog 4 hónapig sirábkozni, szarul érezni magát, lehet ő is többet szeretne, csak éppen a fiúnak kéne kezdeményezni.

2018. júl. 18. 11:30
 14/18 A kérdező kommentje:

11: Az a baj a lassú lerázással, hogy nem menne. Kedvelem őt. Nem tudnám azt csinálni, hogy egyre kevesebbet beszélek vele és egyre rosszabbá teszem a beszélgetéseink minőségét. Akkor mégis hogyan csináljam?

12: Miért harcoljak, egy visszautasításért? Nem hinném, hogy olyan sok esélyem lenne nála...

13: Nem a lánytól félek, hanem az elutasítástól és az amiatti fájdalomtól. Olyan kevés esélyt látok arra, hogy ő is akarna valamit tőlem. Szinte semmit. Így szerintem az sem olyan valószínű, hogy ő hóbapokig szenvedne.

2018. júl. 18. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem ártana férfinak lenned....

Annyival jobban fájna,ha elutasítana mint,hogy így elengeded se szó se beszéd? Tényleg fel tudnád adni egyszerűen és tovább lépni? Ha igen, akkor nem itt írogatnál.

Nem tudom hány éves vagy, de ha mindig így kikíméled magad soha az életben nem leszel boldog,soha. Az élet ilyen, sokszor fáj, de egy idő után megtérül. Karma.

Ezzel a hozzáállással meg sem érdemled azt a lányt, akármilyen is.

2018. júl. 18. 19:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Nyilván nem lenne egyszerű egyik sem. Mindkettő nagyon fájna. Talán jobban is fájna otthagyni szó nélkül, de kevesebb ideig fájna.
2018. júl. 18. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Jót nevettem ezen a kérdésen. Szerintem ez nem szerelem csak egyre jobban megkedveled őt. Találkozzatok személyesen és kiderülnek a dolgok. Lehet, hogy akkora mákod van, hogy ő is ugyanezt a kérdést tette fél itt veled kapcsolatban. :) 3 dolgot tehetsz. Vagy a barátságát dobod el, vagy az esetleges szerelmét, vagy mindkettőt, de ezt ne csak így egyből, tali nélkül akard megoldani, mert az eléggé dedós dolog.
2018. júl. 19. 02:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Elakarod kerülni a szenvedést egy olyan úton ami mindkettőtöknek rosszul esne. Azt ajánlom hogy találkozz vele,beszéljétek meg személyesen hogy mi a szitu, legyél vele őszinteés ha utána is úgy érzed hogy nem tesz jót hogy vele beszélsz mondd el neki hogy ez fáj neked és jobb lenne befejezni. Na meg ott van az az eshetőség hogy kedvel téged,csak nem meri bevallani;)
2018. júl. 20. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!