Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja van egy internetes lány barátom. Úgy érzem, hogy kezdek beleszeretni lassan. Hogyan tűntessem el az életemből? Csak simán tiltsam le mindenhonnan?
Szia én tudom mire gondolsz és szerintem lassan rázd le mert neki is rossz lenne ha random letiltanád lehet ő is szenvedne ettől még ha csak barátnak is tart
Vagy valahogy utalj rá stb hogy mit gondol rólad,a lányok ilyenkor sokat elárúlnak csak nem feltűnően
Nemáár, ennyire kell félni egy lánytól?
Megmondod neki, valamit válaszol és megy tovább az élet. Vagy tiltjátok egymást vagy másképp közeledtek egymáshoz, nem kell miatta hónapokat siránkozni.
Ha letiltod akkor meg lehet ő fog 4 hónapig sirábkozni, szarul érezni magát, lehet ő is többet szeretne, csak éppen a fiúnak kéne kezdeményezni.
11: Az a baj a lassú lerázással, hogy nem menne. Kedvelem őt. Nem tudnám azt csinálni, hogy egyre kevesebbet beszélek vele és egyre rosszabbá teszem a beszélgetéseink minőségét. Akkor mégis hogyan csináljam?
12: Miért harcoljak, egy visszautasításért? Nem hinném, hogy olyan sok esélyem lenne nála...
13: Nem a lánytól félek, hanem az elutasítástól és az amiatti fájdalomtól. Olyan kevés esélyt látok arra, hogy ő is akarna valamit tőlem. Szinte semmit. Így szerintem az sem olyan valószínű, hogy ő hóbapokig szenvedne.
Nem ártana férfinak lenned....
Annyival jobban fájna,ha elutasítana mint,hogy így elengeded se szó se beszéd? Tényleg fel tudnád adni egyszerűen és tovább lépni? Ha igen, akkor nem itt írogatnál.
Nem tudom hány éves vagy, de ha mindig így kikíméled magad soha az életben nem leszel boldog,soha. Az élet ilyen, sokszor fáj, de egy idő után megtérül. Karma.
Ezzel a hozzáállással meg sem érdemled azt a lányt, akármilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!