Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokásos kérdés: mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Együtt járunk olaszra a suliban, és már nagyon hiányzik. Néha teljesen olyan, mintha tetszenék neki. Beszélni szeretnék vele, szerintetek jó ötlet azok után, hogy legutóbb lerázott azzal, hogy "fáradt"? És ha igen, akkor mit írjak? Azt akartam, hogy "Szia, hogy telik a nyarad?" de az egyik fiú ismerősöm szerint ez túl rámenős, és valami lazábbat kéne, pl. hogy "Szia, mizu?" vagy "Unatkozom, gondtoltam beszélhetnénk." A mizu kérdésre azt válaszolja, hogy semmi, és kifullad a beszélgetés, arra, hogy unatkozom meg nem is nagyon lehet mit írni, meg olyan izé. Szóval szerintetek mi legyen?2018. júl. 15. 22:31
11/19 anonim válasza:
Ja így más azt hittem ismeritek egymást, na de sebaj akkor próbálj meg mégegyszer ráirní ha megint kifogást keres akkor egy hét múlva ha pedig akkor is akkor pedig el kell fogadni hogy nem vagy szimpatikus neki.
12/19 A kérdező kommentje:
Az oké, csak mit írjak? :D Ha megint lekoptat, akkor kizárt, hogy tovább próbálozzak.
2018. júl. 15. 23:06
13/19 anonim válasza:
Itt kezdődnek a problémák sajnos, olyan nehéz szerintem lánynak kezdeményezni most hogy így próbálok segíteni. Inkább írok privátba és majd ott hosszasan segítek.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó arc vagy :)
2018. júl. 15. 23:17
16/19 anonim válasza:
Semmi ertelme titokzatoskodni, úgyis egybol leesik a sracnak/lanynak, hogy azért írsz, mert tetszik. Ez alap dolog. Szóval ne törd magad azon, hogy rámenős vagy nem.
A “szia, hogy telik a nyarad?” teljesen jo. Azt semmikepp ne IrDA, hogy “unatkoztam, gondoltam beszélhetnénk”. Ebbol az jon le neki, hogy azért irsz neki, mivel most épp nincs más, akivel beszelj, ami eleg lelombozo. Ezt semmikepp. Az sem jo otlet, hogy “szia, mizu?”. Borzasztó sablonos es értelmetlen kerdes. Úgyis azt fogja mondani, hogy semmi különös, szóval a melyik beszelgetes igy indul, az meghalt. Ha arra vagy kiváncsi, hogy telik a nyara, azt kérdezd, ne kerülgesd a temat ilyen hülyén módon.
17/19 A kérdező kommentje:
Hát azért mégse szeretnék rámenős lenni, de a többit én is így gondolom, csak az a srác elbizonytalanított. Köszi a választ. :)
2018. júl. 16. 11:56
18/19 anonim válasza:
Szerintem a szia mizu? A legjobb választás és ha nem bunko akkor megkérdezi hogy veled mizu és abbol már ki lehet alakítani egy beszélgetést.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) Végül megkérdeztem milyen a nyara, rögtön visszaírt szinte, de elég rövid életű beszélgetés volt, mert egy idő után már nem írt vissza.
2018. júl. 16. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!