Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejtenj?
Figyelt kérdés
Barátommal 4 éve lesz, hogy együtt vagyunk.
Kb 4 honapig kulon voltunk aztan most ujra osszejottunk en meg mindig ugy erzem, hogy annak ellenere hogy 4 eve egyutt vagyunk es hogy nem is voltunk egyutt 4 honapig meg mindig nagyon szerelmes vagyok bele.
Szoval mostanaban a baratom nem igazan torodik velem es ugyis erzem, mintha o nem is gondolna mar komolyan a kapcsolatunkat.
Most sem vagyunk valami joban, feszult koztunk a kapcsolat..
En szeretnem elfelejteni, mivel nekem mar nagyon faj, hogy ennyire semmibevesz.:/
Kerlek segitsetek, hogy hogyan tudnam elengedni ot es ne fajjon nekem, hogy nem torodik velem..
2018. júl. 14. 22:44
1/1 anonim válasza:
Először is beszélj vele mi miatt vesz téged semmibe.Lehet, hogy egyszerűen csak nagyon sok dolga van. Én barátom is csinálja ezt néha, de mindig kiderül, hogy csak valami épp nyomasztotta valami vagy nem volt ideje. Fontos átgondolnod, hogy esetleg ő nem érzi e azt, hogy te sem törődsz vele. Szerintem, addig biztosan fog fájni az elengedése, amíg nem kapsz válaszokat. Az szünet elött ezért lett vége? Mert akkor lehet tényleg a kapcsolat végét jelenti. Egy a fontos: Beszélj vele. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!