Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptathatnám le a lány barátomat?
Nem viszonozná. Mesélt már nekem a fiúkról akik bejönnek neki, ilyet nem tesz egy lány aki szerelmes belém.
Tényleg megérdemelné a magyarázatot de nem akarom, hogy tudja.
Wow.. indok nélkül lekoptatni azt akibe elvben szerelmes vagy. Asszem nem vagyok kíváncsi arra, hogy mit csinálsz azzal akibe nem... :D
26F
Szia!
A lány a legjobb barátjának tart téged, gondolom fontos vagy neki emiatt. Ha másért nem is, legalább a barátságotok miatt érdemel egy magyarázatot. Ha nem akarod őt teljesen elveszíteni, akkor tartsatok egy kis szünetet a barátságotokban. Aztán ha lenyugodtak a kedélyek, lehet újra barátok lesztek.
Ha normális a lány, akkor biztosan meg fogja érteni, és nem fog a baráti körötökben beszélni róla.
Neked meg annyit, hogy itt a nyár, próbáld meg elfelejteni. Menj fesztiválra vagy bulizni, ismerkedj más lányokkal.
19/L
És szerintem mindenképp beszélj vele, én is voltam egy ilyen helyzetben pár évvel ezelőtt, a fiú elég fontos volt nekem. Ő volt a legjobb barátom. Nagyon rosszul esett az egész, egyszer csak lekoptatott, majd utólag tudtam meg a dolgot, hogy miért. Nagyon fájt hogy nem beszélte meg velem, így nem tudtunk közösen megoldást találni rá. Utólag mindketten megbántuk hogy nem beszéltük meg. Sajnos vége lett a barátságnak, de még ennyi év után is hiányzik... Egyszóval szerintem ne kövesd el azt a hibát amit mi, mert meg fogod bánni. Sok sikert!
(Bocsi a személyes kiegészítésért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!