Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne most tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne most tennem?

Figyelt kérdés

Kedden voltunk egy buliban. Nekem van egy legjobn fiú barátom. Nagyon szeretem, de eddig úgy éreztem csak barátként szeretem. És ő is úgy kezelt engem mint egy barátot.

A buliban, ahol voltunk fürdőruhában voltunk. Dicsérte az alakom... Már elég sokat ittunk és a fiú barátommal egymáshoz bújtunk, ölelgettük egymást. Aztán meg smároltunk is.

Az biztos, hogy az alkohol nagyon hatással volt ránk. De mégis...

Viszont az a baj, hogy én közben ismerkedem egy fiúval, és edig úgy gondoltam érzek is iránta valamit. Nagyon jól haladtak a dolgok. De megírtam neki, hogy ez nem mehet tovább. Hogy miért, azt nem írtam meg. És szegény fiú azóta is irogat hogy megpróbálja kijavítani a hibát, csak mondjam meg miaz. Mondtam neki, hogy itt velem van a baj, nem vele...

Szóval szerintetek, csak azért volt ez a legjobb fiú barátommal mert ittunk, vagy akár érezhetünk is valamit egymás iránt?

Ma megint megyünk házibuliba, kicsit félek, mivel kedd óta nem beszéltünk erről.

A másik kérdés, szegény másik fiút nem akarom "bántani", hogy lehetne kedvesen "lerázni"? Nekem tényleg bejön, de ha ezt meg tudtam csinálni akár részegen is akkor nálam jobbat érdemel...sokkal

16/L

Köszi:)

2018. júl. 12. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Minek iszik aki nembírja.

Eleve 18 alatt nem is piálhatnál,mert ha baj lesz akkor a szüleidet veszik elő,de hát te felelőtlen vagy.

2018. júl. 12. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 16 fiú létemre nem ezek a dolgok foglalkoztattak,izgattak, hanem, hogy hol tudnék olyan szakmában elhelyezkedni, amit 5-10 év múlva is szívesen csinálnék!

De mindenki más és más, ez a szerencse!

2018. júl. 12. 14:01
 3/5 anonim válasza:
Szerintem többet érzel a legjobb barátod iránt, és ezt te is tudod magadban, hiszen akkor nem történt volna ez, és nem koptattad volna le a másikat.
2018. júl. 12. 14:03
 4/5 anonim válasza:

Figyelj

Mivel a legjobb barátod

És a legjobb barátok mindent meg beszélnek

Ma a buli előtt ülj le vele beszélni

Az őszinteség a legfontosabb minden kapcsolat alapja és o is értékeli majd

Kérdezd meg tőle hogy neki jelentett e valamit mert te úgy érzed igen

Szivem inkább kérdezd meg mert csak neked lesz rosszabb

2018. júl. 12. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ nagyon. Mindjart indulok én is. És talizunk a Blahán.

Csak közben kiderült hogy a másik fiú is otz lesz a buliban.

Úgyhogy a lehető legrosszabbul érzem most magam...

Na mindegy.köszi!

2018. júl. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!