Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai tinikröl?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vanda221 kérdése:

Mit gondoltok a mai tinikröl?

Figyelt kérdés
Szisztok engem azért foglalkoztat ez a téma mivel azért valljuk be kicsit elfajult a világ 2018ra mint pl egy 12 éves lány jobban , és eröteljesebben sminkeli magát mint én 17 évesen . Vajon van ennek valami oka ? válaszaitokat köszönöm :)

2018. júl. 12. 01:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 13/L vagyok és teljesen máshogy öltözködöm,viselkedem,hallgatok zenét...

Általában sötét ruhákban járok,nem érdekel a pasizás a sminktől undorodom, és általában 80' évek beli rockot hallgatok(pl. Guns n roses, Nirvana, Bon Jovi, AC/DC...stb.)

A barátaim,ismerőseim már megszokták hogy ilyen vagyok!

De ez lehet hogy nevelés kérdése mert a mi családunkban senki nem az a plázacica...

"Kilógok a sorból" de nem érdekel...lehet hogy a "sorral" van a baj...😁

✌👍

2018. júl. 12. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok negatív véleménnyel magunkról... legalábbis már nem. :D Mindig utáltam a kortársaim, de rájöttem, hogy csak attól hogy én különcködök nem vagyok másabb. Amíg ők plázába járnak én kockulok, olvasok, rajzolok, meg újabban dolgozok, amíg ők a divatmagazinokat olvassák meg a foci vb-t nézik, addig én a Hammerworld-öt lapozgatom, amíg ők ezerrel sminkelnek, szoliba járnak, kozmetikába mennek, addig én az alap igényességnél nem megyek tovább, szóval látható, hogy különbözünk, és sok esetben nem látjuk egymás cselekedeteiben az értelmet, de mivel a cselekvésekre nem lehet értelmességi skálát rakni ezért ugyanazon a szinten vagyunk. Míg suliba jártam azt hittem nem is jövök ki az "átlagos" emberekkel, mindig a kicsit eltérőbbek társaságát kerestem, de most munkahelyen csak olyanok vannak akiktől eddig "féltem" és ugyanolyan jól érzem velük magam mint az eddigi emberekkel, nekik is ugyanúgy vannak egyéni sztorijaik, értékeik, érdekességeik... most tök feleslegesen írtam ennyit, meg lehet értelme sincs, a lényeg az, hogy nem érdemes elítélni valakit csak mert nem értjük őket vagy azt hisszük, hogy a tetteik értelmetlenek.

Alkérdésre: A sminkelés oka főleg a média. :)

2018. júl. 12. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, és nem is értem azt, hogy mi alapján lehetne meghatározni valakit. A XXI. században a definiálás a forma alapján történik. Abból következnek a tények, amit mutatsz. Felesleges a tartalom, ha olyan körítést csinálsz, ami megfelel a fennkölt társadalmi normáknak. Az alapvető probléma nem azzal van, hogy halad a világ, hanem azzal, hogy egyesek szeretnék visszarántani a konzervatív, bigott ideáikkal. Azt hiszem, azt kell elsősorban eldönteni, hogy kinek szeretnénk megfelelni - feltéve, ha egyáltalán szeretnék bárkinek is. Egy olyan embernek, aki XX. századi - esetleg korábbi - erkölcsökkel vizsgálja a jelen kort, vagy egy olyan embernek, aki teljesen szabadelvűen, toleránsan, empatikusan áll másokhoz. Nincs azzal probléma, ha egy tini követ egy másikat. Ahogyan azzal sincs, ha az interneten felkapott sztároktól inspirálódik. Ezért megítélni - és "kiirtani", ahogyan az intellektualitásban igazán mélyen bővelkedő tizennégy éves kolléga írta - badarság, őrültség, esztelenség. Az én szabadságom határa a másik ember szabadságának határáig terjed. Ugye, jól ismerjük, nem kell ragozni. Magyarországon alapvető probléma, hogy van egyfajta férfi és női kép a fejekben. Nem, a férfi nem mindig maszkulin, ahogyan a nő sem mindig feminin. Ha a tini lány acélbetétes bakancsot vesz fel, akkor bizonyára azért teszi, mert tetszik neki. Ha egy srác rózsaszín farmernadrágot vesz fel, akkor bizonyára azért teszi, mert teszik neki. Mindenki azt hord, amit jónak lát, amiben megtalálja önmagát. Lehet, hogy ez éppen szembemegy a divattal, lehet, hogy megegyezik vele. Az idegen emberek életében, ízlésében, stílusában való kutatás a fő probléma. Sajnálom, hogy ezt le kell írnom, és nem alapvetés. A magyar ember irigy, féltékeny, kapzsi, öntelt, nagyravágyó, érdektelen, pletykás. Egyik szemem sír, másik nevet. Sír, mert ilyen országban kell élnem, nevet, mert olyan komikus az, ahogyan egymásról beszélnek, miközben tökéletesség nem létezik. Másik szemében a szálkát, magaméban a gerendát se. Ez van, kérem szépen. Ez 2018. Ez a lehetőség világa. Ez, k#rvára ez.
2018. júl. 13. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!