Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a mai tinikröl?
Én 13/L vagyok és teljesen máshogy öltözködöm,viselkedem,hallgatok zenét...
Általában sötét ruhákban járok,nem érdekel a pasizás a sminktől undorodom, és általában 80' évek beli rockot hallgatok(pl. Guns n roses, Nirvana, Bon Jovi, AC/DC...stb.)
A barátaim,ismerőseim már megszokták hogy ilyen vagyok!
De ez lehet hogy nevelés kérdése mert a mi családunkban senki nem az a plázacica...
"Kilógok a sorból" de nem érdekel...lehet hogy a "sorral" van a baj...😁
✌👍
Nem vagyok negatív véleménnyel magunkról... legalábbis már nem. :D Mindig utáltam a kortársaim, de rájöttem, hogy csak attól hogy én különcködök nem vagyok másabb. Amíg ők plázába járnak én kockulok, olvasok, rajzolok, meg újabban dolgozok, amíg ők a divatmagazinokat olvassák meg a foci vb-t nézik, addig én a Hammerworld-öt lapozgatom, amíg ők ezerrel sminkelnek, szoliba járnak, kozmetikába mennek, addig én az alap igényességnél nem megyek tovább, szóval látható, hogy különbözünk, és sok esetben nem látjuk egymás cselekedeteiben az értelmet, de mivel a cselekvésekre nem lehet értelmességi skálát rakni ezért ugyanazon a szinten vagyunk. Míg suliba jártam azt hittem nem is jövök ki az "átlagos" emberekkel, mindig a kicsit eltérőbbek társaságát kerestem, de most munkahelyen csak olyanok vannak akiktől eddig "féltem" és ugyanolyan jól érzem velük magam mint az eddigi emberekkel, nekik is ugyanúgy vannak egyéni sztorijaik, értékeik, érdekességeik... most tök feleslegesen írtam ennyit, meg lehet értelme sincs, a lényeg az, hogy nem érdemes elítélni valakit csak mert nem értjük őket vagy azt hisszük, hogy a tetteik értelmetlenek.
Alkérdésre: A sminkelés oka főleg a média. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!