Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta ezt ha nem igy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt ha nem igy van vagy mégis?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek bejövök,de a legjobb barátja azt mondta rólam egy hónapja(egy masik haverjának) hogy nem kedvel engem úgy hogy én is halljam. De pár hete meghallottam hogy azt mondja neki hogy tetszem neki és mostmár nem értek semmit. És ezt akkor mondta amikor már a legjobb barátja kiszeretett belőlem. Erre mi lenne a magyarázat?

2018. júl. 11. 20:27
 1/1 anonim válasza:
Szia,a fiúk gyakran csinálják ezt lehet hogy azt hogy nem tetszel neki csak azért mondta,hogy feltűnősködjön de ha biztosra akarsz menni akkor kérdezd meg tőle olyankor amikor egyedül van.
2018. júl. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!