Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudok alacsony önbecsülésű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok alacsony önbecsülésű, ronda lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én is eléggé ronda vagyok, ezért szeretnék egy hozzám hasonló szintű lánnyal ismerkedni.

19F

2018. júl. 5. 18:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10.: Azért több esély van arra, hogy egy ronda lány elfogadja a külsőmet, mint egy szebb lány.
2018. júl. 5. 20:14
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem itt elég nagy esélyed lehet rá. Az önértékelésem nekem is alacsonyan húzódik, bár külsőre szerintem teljesen átlagos vagyok. Legalábbis családtagokon kívül mástól még nem hallottam, hogy "Szép vagy!".
2018. júl. 5. 20:15
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Én lány vagyok, de én a fiúknál jártam így, hogy senkinek sem kellek, mert nem vagyok vékony...

Most pedig van egy nagyon helyes barátom, aki azért szeret amilyen vagyok és elfogad.

Nem hittem volna, hogy nála lesz esélyem, mert azért ilyen helyeseknél nem szokott esélyem lenni...

De én is sok visszautasítást kaptam, de végül nem adtam fel és eredményt is hozott.

Attól hogy sokmindenkinek nem tetszel nem azt jelenti, hogy ronda lányokkal kell ismerkedned...

2018. júl. 5. 21:11
 14/21 A kérdező kommentje:

12.: Nem hinném, hogy ez lenne az ideális hely az ismerkedésre. Minden lánynak rengeteg férfi ír, nem vehetem fel velük a versenyt.

13.: Akkor várnom kellene 40 éves koromig, vagy tovább?

2018. júl. 5. 21:38
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Te lany vagy, tehat neked könnyebb bepasizni meg akkor is ha nem nézel ki valami tul jol. Nekunk fiúknak szopás az egesz ha csúnyák vagyunk.

2018. júl. 5. 21:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem kell 40 évig várni...

Viszont én éveken keretül azt csináltam, hogy valaki megtetszett vagy beleszerettem az mind egyoldalú volt és ezt így egymás után évekig...

2018. júl. 5. 21:43
 17/21 A kérdező kommentje:

15.: Szerintem is.

16.: Én is pont ugyan ezt csináltam. És már nem akarok így szenvedni évekig feleslegesen, a semmiért.

2018. júl. 5. 21:57
 18/21 anonim ***** válasza:

A tükörben, de most komolyan mit vársz válaszul erre a kérdésre?!

Gondolom nem kioktatást, csak azt nem fogom fel, hogy az ilyenek mit várnak az élettől.

Mármint, eldöntötted hogy ronda vagy és senkinek nem tetszhetsz, se a külsőd, sem a belsőd. És ebből arra következtetsz, hogy másnak, aki nem a legesleggyönyörűbb lány, annak már nincs is önbecsülése.

Nyugodtan keress lányokat, és vedd el tőlük is az önbecsülésüket, csak mert neked nincs.

Bocsi, ezt muszáj volt leírnom.

Azt tanácsolom, hogy beszélgess lányokkal, szerezz egy kis önbizalmat, ne csak "rondákkal", és ha találsz normális embereket, barátokat, lányt, akkor megérted az egészet. :)

2018. júl. 5. 22:03
 19/21 A kérdező kommentje:
18.: Nem én döntöttem el, hogy ronda akarok lenni. És nem azt mondtam, hogy minden ronda lánynak alacsony az önbecsülése, de náluk valószínűbb, hogy mind az önbecsülésük mind az igényük alacsony. Valamint vannak lány barátaim, ma és hétfőn is az egyik lány barátommal töltöttem pár órát.
2018. júl. 5. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Itt találsz de vagy 1000ret
2018. júl. 6. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!