Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok arról, ha a barátotok szeret veletek játszani a strandon vagy a Balatonban?
Figyelt kérdés
Pl. a vízbe beugráltok a válláról, dobál titeket a vízben vagy a víz alatt forgat, fejre állít titeket, stb.2018. júl. 5. 13:54
11/16 anonim válasza:
Régebbi barátommal sok ilyet játszottunk, imádtam. 19/L
12/16 anonim válasza:
De jó hogy vannak ilyen lányok. Imádok ilyet játszani.
13/16 anonim válasza:
Én is szeretek ilyeneket játszani lányokkal.
14/16 anonim válasza:
Nekem tetszene én lányként inkább ilyen bolond vagyok,vagyis van egy gyerekes oldalam és szeretek ilyesmit csinálni:D azt is imádom ha sokszor felemelnek,ilyesmi
15/16 anonim válasza:
Hiába tudok úszni, még mindig félek, ha víz alá kerül a fejem, vagy ha valaki random eldobna.
De ha mondjuk lefröcskölne, vagy valami ilyesmi, az nem lenne olyan rossz.
16/L
16/16 anonim válasza:
A barátaimmal is ilyeneket szoktunk csinálni a vízben, úgyhogy élvezném a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!