Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit gondoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Milyen alakot találtok szépnek? Vagy milyen az az alak amelyik még elmegy? Vagy az amelyik már egyátalán nem jön be?

Nekem homokóra formám van egy kicsi feleslleggdl a combomon. Jó/nem jó?

És nyugalom én telhességében negvagyok elégedve a formámmal nem azért írom ki a kérdést. Csak érdekel hogy ki mit talál szépnek

L

2018. júl. 2. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ezt így nem lehet leírni. Én első sorban arcra megyek. Egyébként milyen az a homokóra alak? :D
2018. júl. 2. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt, amilyen te vagy.
2018. júl. 2. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyon extém akarok lenni: [link]

De komolyra fordulva a homokóra alak bejön. Szóval számomra nyerő. 16F

Fun fact: a képen szereplő hölgynek Ana Cheri a neve

2018. júl. 3. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Fun fact: véglülis csak egy rá vonatkozó keresést linkeltél. Ha nem lett volna elég nyilvánvaló, felhívtad a figyelmet a nevére...

Kérdező: asszondod' telhes vagy? 😂 Kitől? :P

A válaszom: nekem szinte mindegyik alak bejön, de talán a körte a kedvencem. (Olyan mint a homokóra, csak mellben vékonyabb.)

2018. júl. 3. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:

There you go

[link]

2018. júl. 3. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!