Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem szeret sportoln...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeret sportolni, mit csináljak? 17/f

Figyelt kérdés
A barátnőm útálja a sportot minden formában. Ezt azzal próbálja kompenzálni hogy nagyon keveset eszik. Természetesen egy kivsit meg is látszik rajta a hájfelesleg. Az a probléma hogy én meg pont az ellentétje vagyok. Nagyon szeretek sportolni és imádom a kaját. Nekem nem jön be a stílusa. Amikor nincs semmi tennivalója akkor haza megy és unatkozik. Számomra ez a szó nem létezik hogy “unatkozás” ha unatkozom akkor elmegyek futni egyet, haveromat elhivom bringazni elmegyünk a konditerembe. Volt egy csaj aki akart valamit tőlem. Ő ugyaniilyen mint én. Szeret sportolni. Nekem ő sokkal jobban tetszett. De sajna nem jött össze mert nagyon messze lakik. Hogy vegyem rá a barátnőmet hogy kezdjen el sportolni valamit? Mert nem szeretném hogy a 20/30 éveiben valami betegséget összeszedjen, mert ilyen lusta. Engem is sokkal jobban motiválna hogyha a csajom sportolna. Pl sportolhatnánk együtt
2018. jún. 30. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd,hogy a baratnod,olyan tarsat talaljon inkabb,aki tiszteli.

Te pedig keress magad melle valot,ha mas jobban tetszik!

2018. jún. 30. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
2%
keress valaki olyat aki ad is magára és törödik is magával és az egészségével..
2018. jún. 30. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem szépen lassan szoktasd rá, ne is konkrétan sportként emlegesd.

Keress valami szép helyet és menjetek túrázni. Van egy csomó olyan hely ahonnan gyönyörű a kiláás lehet így neki is jobban bejönne a dolog.

Ja és ne azzal kezd hogy "megyünk 30km-t..." hanem "elmegyünk az xy kilátóhoz, annyira bincs messze és szép is a kilátás...stb" máris szimpibb lenne neki, nem? :D

2018. jún. 30. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
#2 Hű vagy a nevedhez!😂
2018. jún. 30. 16:47
 5/8 anonim válasza:
100%
Hagyd ott és akkor keress egy olyan barátnőt, mint az a lány, akit említettél. Őt ne akard megváltoztatni, mert valószínűnek tartom, hogy nem tudod. Ennek különben sem lenne semmi értelme...téged zavar, hogy ő nem sportol és nem felel meg az elvárásaidnak, őt pedig gondolom az zavarná, ha ezzel csesztetnéd és rá akarnád kényszeríteni valami olyasmire, amit nem szeret. Most gondolj bele pl. tegyük fel, hogy utálsz olvasni és a barátnőd imád olvasni, ez a kedvenc hobbija stb. és állandóan ezzel piszkálna, hogy miért nem olvasol, miért nem mész el vele könyvklubba, miért nem olvasod el te is azt a könyvet stb....Te örülnél ennek? Ennek a kapcsolatnak semmi értelme nincsen így....mi az, hogy a barátnőd és nem jön be a stílusa? Mi az, hogy a másik lány jobban tetszett? Akkor mi a fenének vagy a barátnőddel? Tudtad, hogy ilyen? Ha igen, akkor mi a francnak jöttél vele össze? Hagyd el és akkor mindketten tudtuk keresni magatoknak olyan párt, aki megfelelő számotokra.
2018. jún. 30. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A leírásból az jön le, hogy csak azért vagy vele, mert nem volt más, névszerint nem jött össze a sportos lánnyal. Ha ez a helyzet, akkor nem értem mit akarsz tőle, szakíts vele és kész. Eleve ahogy beszélsz róla, az nem semmi.

Ha együtt akarsz maradni vele és normálisan állsz hozzá, akkor meg beszéld meg vele, hogy szeretnéd ha mozogna veled. Nem azt mondod, hogy "mert egy lusta, hájas disznó vagy", mert létezik olyan, hogy kulturált viselkedés és emberi méltóság, utóbbiba pedig nem taposunk bele páros lábbal, mert irritál valami egy másik emberben. Szóval szimplán próbáld meg olyanokkal meghozni a kedvét, mint pl. hogy motiválna ha együtt csinálnátok valami sportot. Mondd, hogy szeretnéd ha aktívabb lenne. Ne dobd bele a mélyvízbe, segíts neki olyan sportokat, mozgásformát találni, ami érdekli, amit lenne kedve elkezdeni, ne egyből a konditerembe vidd. Az elején kereshettek olyan dolgokat, amiket összetudtok kötni más tevékenységgel (pl. biciklizés + városnézés). Légy vele megértő, értelmes - értem hogy szeretnéd ha mozogna, de úgy beszélsz róla, mintha egy kidobott kutya lenne, akit összeszedtél a sarokról.

Ha nem szeretne mozogni semmiképpen, te pedig nem tudod összeegyeztetni ezt a saját életstílusoddal, illetve a megbeszélés sem segít, akkor vagy elfogadod a személyét úgy ahogy van, vagy lezárod a kapcsolatot.

2018. jún. 30. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ember ez gáz. Miért vagy vele? Valami csak megfogott benne! Mondd meg neki h ez neked nem tetszik és h mit érzel ezzel kapcsolatban, beszéljetek. De nehogy így keress egy csajt h nem is tud róla mert elég nagy szenyasag már bocs
2018. jún. 30. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne legyél már ennyire kisgyerek. Képzeld vannak tök más emberek, mint te, bármilyen fura is. Nem az a megoldás, hogy itt mindenki előtt fikázod őt és minden áron olyanná akarod formálni, mint amilyen te vagy. Keress egy olyat, aki jobban illik hozzád és hagyd, hogy a barátnőd is ezt tegye, ennyi a megoldás. Meg kell értened, hogy nem vagy különb, mint a barátnőd, csak egyszerűen nem illetek össze.
2018. júl. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!