Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szeret sportolni, mit csináljak? 17/f
Szerintem hagyd,hogy a baratnod,olyan tarsat talaljon inkabb,aki tiszteli.
Te pedig keress magad melle valot,ha mas jobban tetszik!
Szerintem szépen lassan szoktasd rá, ne is konkrétan sportként emlegesd.
Keress valami szép helyet és menjetek túrázni. Van egy csomó olyan hely ahonnan gyönyörű a kiláás lehet így neki is jobban bejönne a dolog.
Ja és ne azzal kezd hogy "megyünk 30km-t..." hanem "elmegyünk az xy kilátóhoz, annyira bincs messze és szép is a kilátás...stb" máris szimpibb lenne neki, nem? :D
A leírásból az jön le, hogy csak azért vagy vele, mert nem volt más, névszerint nem jött össze a sportos lánnyal. Ha ez a helyzet, akkor nem értem mit akarsz tőle, szakíts vele és kész. Eleve ahogy beszélsz róla, az nem semmi.
Ha együtt akarsz maradni vele és normálisan állsz hozzá, akkor meg beszéld meg vele, hogy szeretnéd ha mozogna veled. Nem azt mondod, hogy "mert egy lusta, hájas disznó vagy", mert létezik olyan, hogy kulturált viselkedés és emberi méltóság, utóbbiba pedig nem taposunk bele páros lábbal, mert irritál valami egy másik emberben. Szóval szimplán próbáld meg olyanokkal meghozni a kedvét, mint pl. hogy motiválna ha együtt csinálnátok valami sportot. Mondd, hogy szeretnéd ha aktívabb lenne. Ne dobd bele a mélyvízbe, segíts neki olyan sportokat, mozgásformát találni, ami érdekli, amit lenne kedve elkezdeni, ne egyből a konditerembe vidd. Az elején kereshettek olyan dolgokat, amiket összetudtok kötni más tevékenységgel (pl. biciklizés + városnézés). Légy vele megértő, értelmes - értem hogy szeretnéd ha mozogna, de úgy beszélsz róla, mintha egy kidobott kutya lenne, akit összeszedtél a sarokról.
Ha nem szeretne mozogni semmiképpen, te pedig nem tudod összeegyeztetni ezt a saját életstílusoddal, illetve a megbeszélés sem segít, akkor vagy elfogadod a személyét úgy ahogy van, vagy lezárod a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!