Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni egy mérgező kapcsolat után?
Ezen csak az idő tud segíteni, az viszont már rajtad függ, hogy mennyire vagy képes vissza szerezni az önbécsülésed, valamnt a többi lelki sérülést.
Nem is értem, hogy lehet valaki ennyire nyomorék, én sem vagyok egy minta ember és sokszor egy G#ci vagyok, de még is oda figyelek az aktuális páromra és elismerem hibáim. De az, hogy testileg és lelkileg bántalmaz túl sok, és rendőrt bele vonhattál volna, ha nagyon féltél is tőle.
Ha viszont szerencséd van találni egy olyan embert aki mellett vissza tudod építeni felfelé a lelki sérelmeid, akkor gyorsíthatsz és előrébb is viheted a folyamatot.
De a mostani időben kevés ilyen ember van.
Sok sikert, próbálj túl lépni és vissza építeni magad, tudom nehéz és elzárkózik ilyenkor az ember, de még is a saját egészségédről van szó.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!