Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi aki 26 éves. Szerintetek ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Szóval én 18 éves vagyok és elég sokszor talalkozok egy pasival aki találkozáskor egyből olelget meg puszilgat, nagyon sokat beszélünk jól kijovunk egymással. Mindig amikor meglát mosolyog köszön, ha távolabb van akkor integet. Mar volt amikor az ölébe is felvett meg elég sokszor fogdos, a hasamat a seggemet, derekamat, ami engem egyébként nem zavar.2018. jún. 29. 19:12
11/18 anonim válasza:
Ha tetszik neki, miért jönne zavarba?
Bár a lelke inkább 14 éves, szóval ez már majdnem pedofília...
am engedj neki, ha tetszik, és akkor jobban megismerheted a testi adottságait is.
12/18 anonim válasza:
"ez már majdnem pedofília..." - na, ez nem. Két felnőtt ember.
13/18 anonim válasza:
Hivatalosan felnott. Egy 18 evest sose hivnek felnottnek.
14/18 anonim válasza:
de a pedofília vád sem érvényes rá! - egyébként, ha nem retardált, akkor fiatal felnőtt, szép régi kifejezéssel: ifjú. A kérdező egy kicsit viccol, tudja ő mitől döglik a légy.
15/18 A kérdező kommentje:
11-es miért lenne 14 éves a lelkem? Miért gondolod ezt?
2018. júl. 1. 07:27
16/18 anonim válasza:
18 évesen azt kérdezni, hogy miért fogja meg a hátsódat?
Már ne haragudj: van ezek után még BÁRMIFÉLE kétséged, hogy mit szeretne? Ezt még 14 évesen is illik tudni.
17/18 A kérdező kommentje:
Én igazából tudom hogy mit is akarna csak kiváncsi voltam más emberek velemenyeire
2018. júl. 1. 18:24
18/18 anonim válasza:
Akkor miért nem azt kérdezed, ami érdekel?
Amúgy miféle véleményre vagy kíváncsi?
Hogy jól teszi-e?
Hogy célszerű-e így viselkednie?
Hogy erkölcsös-e?
Hogy gyermeteg-e?
Vagy mégis, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!