Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteznek meg normalis lanyok akiket nem reszegen, bedrogozva dugtak meg vagy nem hetente valtogatja a fiukat? :D
Figyelt kérdés
Mert eddig minden lanyt akit jobban megismertem ilyenek derultek ki xdd.. 17F2018. jún. 26. 00:42
11/22 anonim válasza:
Nekem is a részeg lányok kellenek
12/22 anonim válasza:
Csak a normális lányok is a 60 kilós ,bordája full kilatszo pawa fiucskat szeretne. Tehát normális lány akkor ki is?
13/22 anonim válasza:
Szoktam nagy ritkán inni, de úgy lerészegedni, hogy másnap arra sem emlékszem hogy jutottam haza, na azt soha. De szerintem ennyi belefér, attól még normálisnak tartom magam..
18l
14/22 anonim válasza:
Kedves 12-es. Nem gondolod h egy NORMÁLIS lánynak egy NORMÁLIS srác jön be. Jó magam is az vagyok, és hányingerem van az előbb leírtakról. Úgy imádom ezt a folyamatos általánosítást és h mindenki annyira tud mindent.:)
16/22 anonim válasza:
Leteznek. Peldaul enis:D. Csak annyi a gaz a mai vilagban hogyha nem vagy ilyen robanc tipus aki ramaszik mindenkire es ilyenek nehezebb ismerkedni.
17/22 anonim válasza:
16 az az ha nem vagy olyan típus akk nem kapsz menő pawa fiút ?
18/22 anonim válasza:
Az a baj h minden lány azt mondja magára h ő a legjobb legnormálisabb :D közben meg már beszélget facebookon a hátad mögött az alkalmi partnerével. Sajnos csak a külsőre magukat elhanyagoló lányok jó lelkűek, szép lánnyal akiknek van bármiféle emberi viselkedésük, értékeik, és nem önzők, nem pénzfüggők, stb még életemben nem találkoztam. Pedig randiztam pár lánnyal...
20/22 A kérdező kommentje:
18 as.. Adom a valaszod :D Jah amugy akikrol eleg gaz sztorikat hallottam stb. mind azt mondtak h normalisak :D de amugy remelem akik itt irtak h normalisak igazuk van..
2018. jún. 27. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!