Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leteznek meg normalis lanyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leteznek meg normalis lanyok akiket nem reszegen, bedrogozva dugtak meg vagy nem hetente valtogatja a fiukat? :D

Figyelt kérdés
Mert eddig minden lanyt akit jobban megismertem ilyenek derultek ki xdd.. 17F
2018. jún. 26. 00:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Nekem is a részeg lányok kellenek
2018. jún. 26. 10:24
 12/22 anonim ***** válasza:
27%
Csak a normális lányok is a 60 kilós ,bordája full kilatszo pawa fiucskat szeretne. Tehát normális lány akkor ki is?
2018. jún. 26. 11:19
 13/22 anonim ***** válasza:

Szoktam nagy ritkán inni, de úgy lerészegedni, hogy másnap arra sem emlékszem hogy jutottam haza, na azt soha. De szerintem ennyi belefér, attól még normálisnak tartom magam..

18l

2018. jún. 26. 11:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es. Nem gondolod h egy NORMÁLIS lánynak egy NORMÁLIS srác jön be. Jó magam is az vagyok, és hányingerem van az előbb leírtakról. Úgy imádom ezt a folyamatos általánosítást és h mindenki annyira tud mindent.:)
2018. jún. 26. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Mert 60 kilós vagy ? Xd
2018. jún. 26. 21:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Leteznek. Peldaul enis:D. Csak annyi a gaz a mai vilagban hogyha nem vagy ilyen robanc tipus aki ramaszik mindenkire es ilyenek nehezebb ismerkedni.
2018. jún. 26. 21:42
 17/22 anonim ***** válasza:
16 az az ha nem vagy olyan típus akk nem kapsz menő pawa fiút ?
2018. jún. 27. 11:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Az a baj h minden lány azt mondja magára h ő a legjobb legnormálisabb :D közben meg már beszélget facebookon a hátad mögött az alkalmi partnerével. Sajnos csak a külsőre magukat elhanyagoló lányok jó lelkűek, szép lánnyal akiknek van bármiféle emberi viselkedésük, értékeik, és nem önzők, nem pénzfüggők, stb még életemben nem találkoztam. Pedig randiztam pár lánnyal...
2018. jún. 27. 12:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen, kèpzeld lèteznek.

18/L

2018. jún. 27. 14:09
 20/22 A kérdező kommentje:
18 as.. Adom a valaszod :D Jah amugy akikrol eleg gaz sztorikat hallottam stb. mind azt mondtak h normalisak :D de amugy remelem akik itt irtak h normalisak igazuk van..
2018. jún. 27. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!