Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek egy fiuval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy fiuval?

Figyelt kérdés

Van egy fiubaratom mar kb 2eve baratok vagyunk es nemreg irta meg hogy szeret..

En nem szeretem viszont ezt le is irtam neki kedvesen hogy legyunk csak baratok.

Ma elkertem a telojat es elosszor meg akartam nezni rajta valamit de o elment en meg megneztem a beszelgeteseit..

Tudom nem szep dolog volt ezert ne szoljatok le.

Es ott volt a kiszemeltem es neki elkuldte a beszelgetesunket es lattam elegge szomoru volt. Irta a kiszemeltem hogy regen neki is bejottem csak rajott hogy nem en kellek neki..

Es most mit csinaljak a fiuval

2018. jún. 22. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmit! Hagyd békén! Ha szerelmes, te pedig nem, ebből sosem lesz rendes barátság, mert ő sérülni fog közben.

Csak arra is vigyázz, ha idővel ez a fiú talál magának valakit, nehogy akkor ébredj rá, hogy mennyire is jó lett volna vele. Ez tapasztalat, hogy az emberek utólag értik meg, mit hagytak ki. Szóval ennek fényében dönts.

2018. jún. 22. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki nem kell, azzal ne foglalkozz. Aki meg tetszik, azt bátorítsd azzal, hogy kedvesen mosolyogsz rá, szólsz hozzá pár kedves szót.
2018. jún. 22. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mind kettőt hagyd békén. Ne legyél te is paraszt. Ha vele kell lenned akkor majd úgy is vele leszel. De most inkább hagyd békén őket.
2018. jún. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!