Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova jártok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok , az lenne a kérdésem ,hogy hova jártok általában , vagy hova járnak a 15-17 éves emberek?
Válaszokat köszi. 16/f
2018. jún. 20. 12:36
1/6 anonim válasza:
Sehova, megy a pubg amikor csak lehet
2/6 anonim válasza:
Én sehova, mivel nem tudom, hogy hova kéne, de érdekel, hogy ki mit mond. Amúgy meg én az utcán tervezek próbálkozni lányokkal, hogy leszólítom őket. Esetleg próbáld meg te is, de neked biztos jobb életed van, mint nekem, így biztos vannak jobb lehetőségeid. Hajrá, sok sikert!
3/6 anonim válasza:
Könyvtárban,kiránduláson, interneten, itt gykn, házibulikon, bárhol ahol új embereket ismerhetek meg. Volt hogy mekiben szólítottak le szóval legyél kreatív
16/L
4/6 anonim válasza:
legutóbb voltam egy nagyobb társasággal egy ilyen szabadtéri fesztiválszerűségen, ott könnyen ment mindenkinek az ismerkedés egy-két pohár bor mellett. Egyébként szerintem simán lehetne parkban is, akár egy kávézóban, főleg ha meg van a kölcsönös szemezés, de nagyon kevés fiú megy oda végül a lányhoz. próbálkozz:)
16L
5/6 egyre válasza:
Nem járok ismerkedni, kerülöm a tömegeket mert csak feszült és zaklatott leszek, de ha esetleg elhatározom magam egyszer, hogy jó lenne ismerkedni akkor erőt vennék magamon a tömegek ellenére is (nem mintha ez egy akkora dolog lenne csak most így jött ki), de jelenleg nem vagyok ebben a státuszban, inkább elvagyok a baráti körömmel. Viszont most megyek beiratkozni az új suliba, lesz gólyatábor szóval lesz kivel ismerkednem majd.
6/6 A kérdező kommentje:
3# könyvtárban? :O
2018. jún. 21. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!