Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő manó43 kérdése:
Lányok, mit gondoltok az ázsiai és afrikai srácokról?
Figyelt kérdés
Pontosítva az olyanokra gondolok, akik itt születtek, magyarok, de ugye a szüleik vagy az egyik szülőjük ázsiai vagy afrikai. Kezdenétek ilyen fiúval? Vagy nem? Van esetleg olyan akit ez különösebben vonz? Van akit nagyon taszít a dolog?2018. jún. 5. 21:37
1/5 anonim válasza:
Én igen! :)
Vonz, hogy más kultúrából jöttek, ugye egzotikum ;)
Attól hogy itt születtek, lehet hogy a szülők átadják az "eredeti " kulturájukat. Meg ugye ember... Én elsősorban a belsőt értékelem, szóval ha megnyerő a személyisége, akkor simán :)
2/5 anonim válasza:
Pozitívan gondolok rájuk, és rassztól függetlenül bárkinek adnék esélyt, amennyiben megnyer valamilyen tulajdonságával.
Talán az ázsiai fiúk kicsit jobban vonzanak, részben egy genetikai sajátosságuk miatt és részben a kultúra iránti szeretetem miatt.
3/5 anonim válasza:
Nekem az első barátom indiai. Már egy éve együtt vagyunk. Sok pozitívumot tudok róluk mondani, mivel nem csak eggyel ismerkedtem meg életem során. A "véletlen" hozta ezt. Nem volt tervem ázsiaiba beleszeretni csak így alakult. Ellenben egy ismerősöm csak ázsiai pasikat kíván maga mellé. Szerintem felkapott dolog a tinik körében az ázsiaiak. Csak nézz szét az animések közt.
4/5 anonim válasza:
Nálam nem számít, hogy az adott fiú honnan származik. Az sem lenne akadály, ha nem beszélne, illetve csak kicsit beszélne magyarul. :)
5/5 anonim válasza:
Az ázsiai fiúk a helyesek. Meg a magyarok is. Persze az afrikaiak is nagyon helyesek, de engem nem vonzanak annyira. Persze ha ismerném akkor lehet hogy változik a véleményem. A belső a fontos 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!