Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek próbálkozzak nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbálkozzak nála?

Figyelt kérdés

Első óta ismerem a lányt és nagyon jó barátok vagyunk. Hiába jártuk ki az általánost, szoktunk beszélgetni. Csak egy gond van, szerelmes vagyok belé és ő 10 cm- mel nagyobb, mint én (én 167 cm vagyok). Szerintetek bevalljam neki, hogy szerelmes vagyok belé?

17/f

2018. máj. 30. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

a méret nem számít... ez nem csak alulra értendő! ;)

ha magabiztos, jó kiállású, és elragadó belsővel rendelkezel, akkor sosem lesz gond a nőkkel, mondom ezt tőled 5 centivel alacsonyabbként. 16/f

2018. máj. 30. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Indulj ki abbol hogy milyen lehetosegeid vannak.

1, Elmondod neki hogy szereted, es talan osszejottok.

2, nem mondod el neki, es csak kinzod magad amig meg nem szakad teljesen a kapcsolat vele

3, nem beszelsz vele tobbet es keresel mast

Te dontessz.

2018. máj. 30. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Háát egy picit félek....

Még is csak magasabb, sok ember rosszat gondolna....

2018. máj. 30. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel csak az a baj hogy bizonyára a friendzone legmélyén vagy ha már első óta ismered és nem volt köztetek több mint barátság :( . És a lányok sokkal könynebben friendzone olnak egy fiút. Szerintem próbáld tudatni vele hogy többként tekintesz rá mint barát pl nézz mélyen a szemébe stb de ha nem viszonozza hagyd.
2018. máj. 30. 18:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Nektek volt már dolgotok, nállatok magasabb lányokkal?
2018. máj. 30. 19:11
 6/6 egyetlen_csaszarno ***** válasza:
Szerintem próbáld meg:). Semmi sem lehetetlen. Egy próbá mégér.
2018. jún. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!