Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogyha a volt barátom meglát az utcán úgy csinál mintha nem látna és rám se néz?
Figyelt kérdés
azelőtt mindig köszöntünk normálisan, nézett, volt hogy mosolygott is, most nem tudom hogy van-e már barátnője lehet van, de a ház előtt ment el én kint álltam az udvaron ő meg szerintem direkt úgy csinált mintha nem látna és tovább beszélgetett a nővérével, nem nézett rám de szerintem biztos látott amikor még nem néztem rá2018. máj. 29. 22:11
1/5 anonim válasza:
Mert ex vagy és biztos meg volt rá az oka.
2/5 anonim válasza:
Mert mondjuk nem akar köszönőviszonyban sem lenni veled?
3/5 A kérdező kommentje:
de eddig mindig köszönt és most ezért nem értem amúgy meg nem én voltam a bűnös kettőnk között
2018. máj. 29. 22:44
4/5 anonim válasza:
Lehet a mostani baratnoje kerte meg erre.Van ilyen!
5/5 anonim válasza:
Ez most 1 db ilyen alkalom volt? Mert ebben az esetben egyelőre ne ragozd túl és ne hajszold bele magad, mert talán egyszerűen tényleg nem látott. Esetleg pont azon agyal, amin te: hogy láttad, de nem néztél oda, és ezért ő sem mert.
Legközelebb egyszerűen te köszönj, ha valakivel van, akkor többes számban.
Ha beigazolódik a feltételezésed és valóban levegőnek néz, akkor egy nyugodt pillanatban (nem mások előtt) szólítsd meg és mondd meg neki, hogy a szakítás ellenére szeretnél civilizált viszonyokat fenntartani. Az nem elégséges ok a bunkóságra, hogy új barátnője van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!