Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig várjak arra, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak arra, hogy történjen valami?

Figyelt kérdés

Másfél honapja folyamatosan engem nez egy fiu, akit csak latasbol ismerek, de nagyon tetszik. Nemrég beszeltunk is neten, de nem történt semmi érdemleges. De azóta is engem bamul, sőt, azóta (a barataim állítása szerint) meg többször téved rám a tekintete, mint azelőtt. A beszelgetes óta nem volt olyan, hogy ne nézett volna, ha összefutunk. Szerintem tetszem neki, de mégsem kezdeményez azon kívül, hogy nez. Meddig várjak arra, hogy történjen valami, esetleg elhivjon valahova? Esetleg nekem kene? Vagy várjak a nyari szünetig?

Köszönöm a tanácsokat

2018. máj. 28. 16:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy mikor beszeltunk neten, akkor is en kezdeményeztem a beszélgetést.
2018. máj. 28. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van velem szoval aterzem hogy mennyire idegesito lehet ra varni hogy tortenjen is valamixdd

Szerintem hozz ossze vele egy rovid talit ott mondd el hogy tobbszor rad nez es hogy mit akar toled mert mar nem erted ot🤔

2018. máj. 28. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok? Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz, valószínű, hogy félénk. A barátnőm nemrég ráírt a srácra, aki tetszett neki, és elhívta moziba. Azóta már együtt vannak:) Vagy ha nem akarod rögtön elhívni, beszélgess vele többet neten, menj oda hozzá a suliban, beszéljetek pár szót. Aztán majd felkerül a találkozás is, mint téma. Légy kreatív, felkészült a témákkal akár neten beszéltek, akár élőben, hogy ne legyen kínos csend. Próbálj viccelődni, oldódik a feszültség. Szóval erősen ajánlom a kezdeményezést :) sok sikert! 16/l
2018. máj. 28. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
9%

#3: A barátnőd talált egy gyáva pötsöt, de kérlek mást ne buzdíts erre..

Kérdező, ott igen nagy hiányosságok vannak egy srácnál, ha ezek után sem mer kezdeményezni...Komolyan, annyi férfiasabb, jobb kiállású fiú van, neked meg egy nyámnyila nyuszi kell. Formáld az ideális férfiképed már most, mert ha felnősz, ez a fajta "férfi" kevés lesz neked, ugyanis nincs mire felnézni.

2018. máj. 28. 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Már nen azért, de előző, ez a te férfi ideálod. Ha neki a kicsit félénkebb srác kell, akkor ő kell neki. Ez az ő döntése, inkább a kérdésre válaszolj.
2018. máj. 29. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Mindenhova beleszól a 63%-os, hogy félénk fiúknak nincs pocse. xD

Mar nem azert, de leírom, hogy miért is ilyenek a fiúk: valószínűleg önbizalom hiányos lett, mert nincsenek baratai, vagy csunya, vagy hatranyos helyzetu, sosem volt baratnoje, stb. Emiatt nem mer kezdemenyezni, mert fel az elutasitastol!

2018. máj. 30. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:

De 63%-os válaszoló, mondok beked egy valamit!

Ha olyan fiúra gondolsz, aki mindenkit meg tud szerezni, akkor egy hatranya van, hogy lehet kepes jobb no utan menni, es megcsinalni a szerelmét...

2018. máj. 30. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
megcsalni*
2018. máj. 30. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz te... nem biztos hogy félénk az a srác, higyjétek el nekünk is ( mint fiúknak) jól esik ha kezdeményeznek a lányok:) és a mai világban ez már egyáltalán nem szégyen.
2018. máj. 30. 19:02
 10/11 anonim ***** válasza:
#5: Nincs férfi ideálom,nem vagyok meleg 😊
2018. máj. 30. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!