Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lenne az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kata2006 kérdése:

Szerintetek milyen lenne az ideális pasi a számomra?

Figyelt kérdés
Rövid vörös hajam van, 50,5 kg, szeretem az eggyüttérző fiúkat, és mindig kimutatom qz érzéseim. Amikor felbosszantanak van amikor megütök akár egy fiút is, vagy max csak visszaszólok tanároknak. Szeretek mosolyogni, és olykor szeretek ilyesztő lenni. Nem érdekel hogy mennyi pénze van egy adott pasinak, és imádok sportolni. 160 cm körüli vagyok, és hiperaktív. Ha valaki azt kérdezné hogy elmegyek-e vele valahova, (de csak akkor ha ismerem is) akkor igent mondanék. Régebben vívtam is, és műjégkoriztam, de már csak csellózom. 4. Évemet járom a csellóba. Lassan vizsgázom, és nem akarom abba hagyni. Grafikus szeretnék lenni.

2018. máj. 25. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Én azt vettem ki az önjellemzésedből, hogy tul.képpen intelligens, jobban mondva sokoldalú lány lehetsz, csak éppen vagy otthon nem neveltek meg arra, hogy mit szabad és mit nem, vagy próbáltak volna, de te valami miatt ellenálltál. Mi az, hogy visszaszólsz a tanároknak? Beszélgetés közben meg lehet kérdezni a tanártól, hogy miért gondolta ezt vagy azt úgy, ahogy mondta, lehet, rosszul feleltél, és nem hitted el, hogy a tanárnak van igaza, pedig hidd el, többet tud nálad, és már csak tiszteletből sem szólunk vissza, jó modor miatt pedig végképp nem szólunk vissza. Lehet, elvált szülők gyereke vagy? Akinél hiányzik az apai szigor? Mindenesetre úgy látom, hogy sokkal többet képzelsz magadról, mint ami ideális lenne, még nem tudod elhelyezni magad a világba, és azért, mert műkorcsolyáztál, vívtál, és most csellózol, azt hiszed, mindenkinél különb vagy. - Olyan fiút tudnék elképzelni melléd, aki több mint te, és akire felnézel, mert téged le kellene rángatni a földre, hogy tudd a valós értékeidet.
2018. máj. 26. 09:38
 12/12 anonim válasza:
Emberek ha a hiperaktívságra mint betegségre gondolt akkor az egy fajtája a hiperaktívságnak, hogy hamar dübejön és ezt onnan tudom, hogy az iskolámban is van1 fiu akinél ez van
2018. okt. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!