Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Az van hogy párom elég sokat van mállunk..szinte nállunk lakik.

És anyámnak feltűnt, hogy mióta velünk van 30 ezerrel megnőtt a kajára költött pénz mivel sokat eszik ,és négy személyre kell általa...közöltem hogy adnia kéne 1700 at azokon a napokon amikor itt van a kajába mert egyszerüen ez tarthatatlan..nem akartuk hogy kellemetlen legyen neki,de amikor mondtam elfogadta viszont másnap olyan szinten bunko lett velem....mármint átjött, és nem eszik mert h akkor nem eszek..de még meg se lett beszélve hogy pontosan hogy lesz ez..

És amikor mondtam h egyen vagy beszéljék meg ilyet szól: én nem fogok fizetni.ink hozok magamnak kaját..

Na de azért 1700 ért az az havi25 ért ugymond komplet házba van..azért nem kérünk sokat.

Még nem beszélte meg anyámmal de ha a beszélgestésen ezt fogja mondani hogy én nem fizetek..abbol tuti vita lesz><..mit csináljak?

2018. máj. 20. 15:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De te most mi a p*cs*rol beszélsz?

Attol még szeretem de ember az nem igy megy hogy valakihez beköltüzünk és megeszünk mindent.

Attol hogy eggyüt vagyunk sajnos nem tudjuk fent tartani.fölleg h mi is albérletbe vagyunk.. És ez igy nem jó..1700 at kértünk az nem nagy összeg. Fölleg h tényleg mindig nállunk van.azért akárki odaktözik a párjához nem fogja a párja eltartani. Mi meg ha úgy nézzük most eltartjuk.

És ne engem hülyézzetek csak mert nállunk lakik és nincs pénz arra hogy minden nap 4 személyre fözzünk

2018. máj. 20. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Neked semmi se jo.

Irtad,hogy miutan mondtad neki elfogadta es nem evett. Oke ,ez igy kellemetlen,de a problema megoldodott nem? Akkor nem ertem a hisztid.

Meg aztmondod 30.000el megnott a kajara koltott penz...Ugy szamoltal ,hogy 15 napot van nalatok, aztmondod ,hogy 2000Ft-ot megeszik nalatok naponta? Sztem anyudek csak le akarjak huzni szerencsetlent😅

2018. máj. 20. 17:39
 13/16 A kérdező kommentje:

Mostmeg nem értem mit engem szekáltok? Nem evett,de eléggé szarkaztikusan utalgat h hát ő nem fizet nem fizet..de igy meg már sok. Vagy jöjjön hétvégén csak vagy adjon. De ő ugyse csak hétvégén fog jönni.

Ez a baj.

2018. máj. 20. 18:05
 14/16 A kérdező kommentje:

De amugy áljár azért le! Eddig 100. Ezerből kijött a kaja hármunkra. Miota itt van 30 ezerrel nőtt a kiadás. Abbol még csak nem is kéjük el a harmincat hanem csak ha a maximumot nézzük csak a 25 öt. És még annyit se szinte mert csaka kkor kell adnia azokon a napokon amikor itt van és csak 1700 at. Ha letellik a honap ,és kéthétig velünk volt, elment egy hétre majd vissza jön mégegyre durván jikön a 25 de annál többet nem is kérünk..mert nem az a cél h kifosszuk de azért ha ennyit itt van kéne adni mert ez se jó h itt van eszik, fürdik ,minden és nem ad mi meg dolgozunk. Legalább is anyám..én meg diák melózok és én is adok.ez a baj.

És ezt akarom megértetni vele sértődés nélkül..huu de borzalmas lehetek azta.. Csak mondom ha valaki lakik valakinél az a rezsibe ad ami nm 25 ezer havonta..

És ő neki ha ugy vesszük még annyit se kell adnia.

Meg az a fő baj h gyüjt valamire. Hat jó. Mi meg házra gyüjünk és azt a 30 at félre lehetne tenni..most nem azért irom mert nem szeretem de ez igy van helyén. Lakhat itt de akkor adjon valamibe.

2018. máj. 20. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Irigylésre méltó a kommunikáció a kapcsolatotokban. Ezt a fizettetős dolgot meg inkább nem kommentálom. Miért nem mész te hozzá ha annyira zavar hogy ott van? Miért nem lehet megbeszélni hogy ne legyen nálatok olyan gyakran? Fel nem tudom fogni hogy ilyen gyatra kommunikációval hogy lehet valakivel kapcsolatban lenni.

A páromék nem állnak olyan jól anyagilag, idén nyáron úgy terveztek hogy 2 hétre megyek hozzá. A szülei szóltak hogy nem férne bele, legyen 1 hét. Szóval 1 hetet leszek ott, egy normális családban fel sem merül hogy a vendéggel fizettesse ki amit ott fogyaszt.

2018. máj. 21. 10:11
 16/16 A kérdező kommentje:
De ezt megbeszéltem vele de azota utalgat h ő nem akar fizetni és ez a baj h na ezt hogy szüntessem meg mielött összevesznek amyámmal,és utánna meg két tűz közé kerülök. De most nem kértem hogy engem vagy a kapcsolatot kritizáljátok ugyan is nem vagytok itt 100 százalékig nem láttok beke. A lényeget irtam le, arra kéne válasz. Hogy kerüljem el higy ebből nagyobb vita keletkezzen.
2018. máj. 21. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!