Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miert van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ramika007 kérdése:

Szerintetek ez miert van?

Figyelt kérdés

16 eves vagyok es lany.

Nos volt màr egy kapcsolatom ami 2 hónapig tartott/ fiúkat szeretem csak hogy tisztazzuk/

És most jelenleg nincs senkim de azon gondolkodok hogy ha lenne akkor mellettem pukizna,vagy hànyna vagy akàr mi kiàbrandulok belöluk es nem akarok baràtot olyankor..de màr jó lenne ha valakit magam mellett tudhatnak hogy ö csak az enyém meg amugy is imadom a fiukat.. Stb

2018. máj. 18. 11:15
 1/8 anonim válasza:
18%
nincs azzal gond ha esetleg a nők is érdekelnek a férfiak mellett, elég sok biszex van, sőt freud úgy tartotta hogy mindenki biszex beállítottságú ki jobban ki kevésbé. na, és az pedig köztudott hogy a nők nem szarnak finganak vagy hánynak és ehhez hasonló undorító dolgok, szóval keress egy csajszit és ollózzatok egy jót. aztán ha az nem válna be, az én péniszemre is felpattanhatnál egy körre, garantálom hogy nem fingok előtted
2018. máj. 18. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ehhh.... kamu?
2018. máj. 18. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Miért van? Hát 16 éves vagy, és gyerek.Ennyi...ne törődj ilyenekkel még.
2018. máj. 18. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a lanyokat undorodok mar a gondolattol is hogy lannyal legyek vagy hogy lannyal eljem le az eletem
2018. máj. 18. 11:23
 5/8 anonim válasza:
22%
első válaszo vagyok, most akkor mi lesz, nem lesz szex?
2018. máj. 18. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo

Nyomd mar el magad .. Nem ertem miert nem tudsz normalisan valaszolni.. Ha vmi nem tetszik nem kell a kerdesem ala irni 😚

2018. máj. 18. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj apácának. Ha szeretsz volt akkor mindenét szereted ember. Gondolkodj már kicsit,anyádat szereted ha fingik?
2018. máj. 20. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:

*ha szeretsz valakit

bocsánat előző voltam

2018. máj. 20. 08:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!