Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen milyen sűrűn kaptok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen milyen sűrűn kaptok szuperlájkot?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok
2018. máj. 16. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Soha.

19F

2018. máj. 16. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Én kb 3 hete vagyok fennt és 2szer kaptam..

18/l

2018. máj. 16. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lányként könnyebb...
2018. máj. 16. 23:33
 4/7 bit123bit ***** válasza:
100%
Kb a lányok 73%, a fiuk 12% eséllyel kapnak szuperlikot átlagban, és sokan hanyagolják a szuperlikot, mert felesleges. viszont amugy függ sok mindentől(Kép, leírás, stílus), ha valaki pl nem felel meg az általános elvárásoknak(gondolok itt pl sok izom, drága ruhák, kocsi, test stb.) akkor nyilván több esélye lesz az igazit megtalálnia bárhol, mint hogy szuperlikot kapjon.. Bár szerintem még így általános elvárásokkal sem lehet fiúként szuperlikot kapni, de ahogy észre vettem sokkal több esélyük van, mint bárki másnak. Nekem még életemben nem volt szuperlikom, mondjuk ki is emelném hogy likom is alig van, főleg amióta 18as lett a tinder. 19/F
2018. máj. 17. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első adom, SOHA
2018. máj. 17. 10:18
 6/7 xx.Be.Happy.xx válasza:

néha, nem tudom, igazából nem figyelem

az elején volt több, most már két hete nem kaptam (amúgy is csak kb. egy hónapja van letöltve)

igazából szerintem hülyeség ez a superlike dolog, de kinek mi

18/l

2018. máj. 25. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Egy hete töltöttem le a Tindert.

Feltettem 3 képet magamról, írtam egy frappáns szöveget, és elkezdtem nézegetni a pasikat.

Egy hét alatt szerintem kaptam 6-8 szuperlájkot, de közülük sajnos csak egy tetszett nekem...

18L

2018. máj. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!