Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy távkapcsolatnak véget vetni?
Nem vagyok ilyen helyzetben, csak érdekel, hogy ha a nagy távolság miatt nincs mód személyes találkozásra, akkor hogyan kell szakítani?
Írásban, telefonon, videochaten?
Tudom, nincs rá szabály, de hogy "illik"?
Küldj neki postagalambot
Az úgy személyes
Köszi a válaszokat. :)
Hiszek nektek, de valahol mégis furcsa... Együtt jársz valakivel pl 3 évig, aztán úgy alakul, hogy távkapcsolat lesz a dologból. Ténylrg el lehet intézni egy sms-sel vagy letiltással?
Utolsónak üzenném:
Szerintem nincs értelme a távkapcsolatnak. Én is megjártam már 1x elég szépen vele. Mondjuk fiatalabb is voltam.(14-15 éves) Megszeretsz egy lányt vagy fiút az tényleg nagyon jó érzés, de az hogy nem lehetsz vele sűrűn, mert messze lakik. Az kevésbé. Az elején még azt mondod,hogy legyőzitek a távolságot és ez nem lesz baj, majd ti megváltjátok a világot. De kb. 85%-ban biztos, hogy nem így lesz. Én pont egy gusztustalan és gyáva csávót fogtam ki, mert eléggé csúnyán szakított velem majdnem 2 év után.(hó naponta találkoztunk 1x) Egy nyári hétfőn találkoztunk és minden rendben volt. Aztán Kedden felhívtam és azt mondta vége, mert most eltol magától mindenkit. (Aztán kiderült,hogy másik csaj volt a dologban akivel 2 hetet volt együtt távkapcsolatban. Persze ezt sem tőle tudtam meg, mert egy gyáva kisfiú.) Megbántam igazából, hogy megismertem már azt is. De fiatal voltam. Azóta én nem hiszek ilyenben és soha nem megyek bele ilyenbe még 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!