Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire valljam ezt a viselkedést?
Igen, bejössz neki,de csak szexelni akar veled. Komolyan már, ilyen közhelyes, rossz dumákkal bárkit meg lehet nyerni? :D
Nem értem, hogy nem tűnik fel neked?
13 évesek vagyunk(mindjárt 14), szal nem hiszem h szexelni akarna... Valamennyire feltűnt, de még van lány akinek pl.csókotdobott, vagy a barátnőmmel amikor jóban volt tök sokat ölelkeztek. Ezért mindig elbizonytalanodok, hogy tényleg tetszem-e neki, vagy csak ő szimplán mindenkivel ilyen akit bír.
(Amúgy amikor mondta ezt a közhelyes dumát, akkor csak ültem ott h:Mi..??😅, persze értettem,csak meglepett)
“nem hiszem h szexelni akarna... ”
😂😂😂😂😂
Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!