Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intézetes lány, hogyam közelítsek?
Sziasztok. 17 éves budapesti fiú vagyok. Nemrég költöztem szüleimmel Budáról Pestre. Kosarazok, ezért sokat vagyok kinnt a parkokbn. Az érettségi szünet alatt is kinnt voltam egy közeli kosárpályán, ahol megismerkedtem egy nagyon kedves és szép lánnyal. Sokat beszélgettünk, és mikor kérdeztem, hogy amúgy te merre laksz, azt mondta a közeli árvaházban. A szüleiről egyszer kérdeztem, de azt mondta ezt a témát hanyagoljuk...
Na most. A kérdésem az lenn, hogy a magyarországi, budapesti gyermekintézetek/árvaházak olyan rémisztő helyek, mint ahogy a köztudatban élnek? Bemehetek pl én oda látogatóba? Az ottélő gyerekeknek milyen?
Kérdeztem volna a lánytól is, de látszott, hogy rosszul érinti a téma.
Szóval vakaki tudna az árvaházalról mesélni? Meg tanácsot adni, hogy hogy közeledjek ehhez a lányhoz?
Egyébként ő 16 éves és ilyen spanyol kinézete van,nagyon szép az a lényeg
Köszi mindenkinek, aki segít😂
Ne nagyon menj az intézet közelébe, mert láthatólag nem akarja a lány. Neki az a sebezhető pontja. Az intézetben lehet, hogy ha meglátnák, hogy egy srác udvarol neki, akkor halálra szekálnák, vagy nem tudom. Hagyd, hogy elmélyüljön a bizalom, ha komoly a dolog. Egy sérült emberhez mindig több türelem, elfogadás és körültekintés kell.
Remélem, a telefonszámát és az emailcímét már elkérted. (Én már jártam úgy, hogy egy lány elvesztette a telefonját, és ezért szakadt meg véglegesen a kapcsolatunk. Felvették a telefont, mondták, és onnan tudom - biztos, hogy nem lerázós, de a részletek nem tartoznak ide.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!