Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a fiú barátom nem áll szóba velem a nagy bejelentése után?
Figyelt kérdés
Már másodjára vallja be részegen nekem hogy szerelmes belém. Először nem állt velem szóba több mint 1.5 hónapig és megint nem áll velem szóba pedig utolsó évünk érettségi időszak van engem meg csak ez a kérdés foglalkoztat .Engem meg sem hallgat ezzel kapcsolatban, hogy érzek mit gondolok erről meg válaszolta a második szerelmi vallomásánál magának hogy ő nem tudná nekem meg adni amit szeretnék és nem tudja elképzelni magát kapcsolatban . Neki ez megint ciki....Én meg nem tudom mit tegyek :/2018. máj. 7. 23:30
1/8 anonim válasza:
Ha fiú részegen, vagy aktus előtt az ágyban mondja, hogy szeretlek azt vedd úgy, mintha nem mondta volna.
2/8 Duenna válasza:
Hagyd ott! Valóban egy részegessel akarod összekötni magadat? Nincs elég normális fiú? Gondolkozzál!
3/8 anonim válasza:
Egyetlen dolgot tehetsz: otthagyod, de nagyon gyorsan. A pasi semmit nem akar tőled és még iszik is. Semmi jóra nem vezet.
4/8 anonim válasza:
nos, én nőként vallottam szerelmet az exemnek, akit már akkor sem szerettem, amikor együtt voltunk, ő is csak röhögött rajta
6/8 anonim válasza:
Hívd fel, és kérdezd meg, hogy emlékszik-e.
Jóbarátod, vagy mi, csak meg tudjátok beszélni!
7/8 anonim válasza:
Én is csináltam már ilyet, a lányok helyében én is elhajtottam volna magamat. Meg is tették :-) Tedd meg te is.
8/8 anonim válasza:
Két dolgot tehetsz:
- vagy elhajtod (ez a jobb!),
- vagy pedig itatod, hogy állandóan halljad: szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!