Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit irnátok egy lánynak, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irnátok egy lánynak, ha megnézte de nem válaszolt az üzenetre?

Figyelt kérdés
Két napja nem írt vissza, aztán szeretnék valami "emlékeztető" jellegű, de nem sértőt írni neki.
2018. máj. 7. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ:

-mit/milyen jellegű dolgot írtál neki.

-milyen fajtájú mondatot (kérdő/kijelentő/felkiáltó/felszólító/óhajtó)

-ki neked az a lány.

Ha ezekre válaszolsz, akkor szívesen segítek! :)

2018. máj. 7. 15:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia. Érettségivel kapcsolatban kérdeztem tőle. Szeretném őt megismerni, voltak/vannak akadályok, amiket szeretnék megoldani.
2018. máj. 7. 15:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokat tanul, amit írt is és hogy sok mindenre koncentrál. Az is lehet, hogy én magam nem vagyok neki szimpatikus, csak szeretnék még egy próbát tenni.
2018. máj. 7. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem is ő látta az üzenetet, hanem az anyja :DD

-Mit csinálsz?

-Még nem kaptam választ a kérdésemre, és azt várom. Már elég sok gondolkodási időt adtam h válaszolj rá

-Na, mi a véleményed?

-Válasz???

-Miért nem válaszolsz vissza?

-Szeretném tudni a válaszodat

-HAHOOO/HALIHO

2018. máj. 7. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Sokszor mondják, hogy a tanulás csak kifogás, de hogyha a lány általánosságban is sokat tanul, akkor érettségi előtt pláne, és lehet, hogy tényleg nem volt ideje válaszolni, csak rápillantott az üzenetre. Szerintem csak szépen, illedelmesen kérdezd meg tőle, hogy "miért nem válaszolsz?".

#1 voltam

2018. máj. 7. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Nehogy megkérdezd azt hogy miért nem válaszolsz olyan töketlen utánfutónak fogsz tűnni hogy nem csak hogy válaszolni nem fog de még le is tilt
2018. máj. 7. 18:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Valami poénosabb formában szeretném neki mondani.
2018. máj. 7. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlgondolni a dolgokat, ha rádobsz egy kérdőjelet, vagy csak szimplán újra ráírsz az is megteszi, ha szimpatikus vagy neki visszafog írni, szerintem rosszabb, ha kitalálsz valami nagyon bénát, amit te poénosnak gondolsz, aztán a lány meglátja, és elszörnyülködik, és tényleg nem fog visszaírni. Nem lehet tudni, hogy tényleg tanul (én is csomó embert ráztam már le ilyen szöveggel) vagy csak nem vagy szimpatikus neki, de ha már másodjára se fog visszaírni akkor egyértelmű.
2018. máj. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!