Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek lányok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek lányok egy ilyen srácról?

Figyelt kérdés

180cm körül vagyok kicsit inkább felette világos barna rövid haj annyira sötétbarna szemem van hogy majdnem fekete egót félretéve sokan mondják hogy jól nézek ki, szeretek haverokkal mászkálni Budapest szívében, új dolgokat kipróbálni,gördeszkázni,főzni,zené t hallgatni,nevetni ami gyakran inkább vad röhögésbe fajul,jól öltözködök

Szóval nektek mi a véleményetek milyen kategóriába sorolnátok ez alapján rosszfiú vagy jófiú

16/F

2018. máj. 7. 08:21
 1/10 A kérdező kommentje:

akkor nem akarok senkit megbántani.

Válaszokat előre is köszönöm.

2018. máj. 7. 08:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor lessz rossz fiú valaki ha nem érdekli a tanulás, állandóan megbukik, bántja/megalázza/kihasználja a többieket, drogozik, stb.

Szóval a leírtak alapján jó fiú :)

16/L

2018. máj. 7. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
16 evesen? Kisgyerek.
2018. máj. 7. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó amit csinálsz és érdekes lehet de szerintem is jófiú vagy és amúgy jól nézhetsz ki :).

15/l

2018. máj. 7. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jó fiú, és ne is akarj rossz fiú lenni, mert kb. pár hónap után dobja ezeket a srácokat a csajok normális rétege. Szerintem jó fogás lehetsz a környezetedben. :) 18L
2018. máj. 7. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Jófiúnak tűnsz:)
2018. máj. 8. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ajjaj, ez nagyon kevés infó. Az lenne a lényeg, hogy hogyan gondolkodol a világ dolgairól, mik érdekelnek, szoktál-e olvasni, jársz-e például múzeumba, láttad-e már mondjuk Ópusztaszeren a Feszti-körképet, ha nem, nézd meg, szóval a műveltség a döntő.
2018. máj. 8. 08:16
 8/10 anonim válasza:
Egyertelmuen jo fiu...Insta nev?😅
2018. szept. 3. 22:55
 9/10 anonim válasza:
xD jofiu,aztan kiderul,hogy egy jatekos 40 koruli pszichopata...
2018. szept. 8. 18:50
 10/10 anonim válasza:
Hat bazdmeg ennel clichesebb leirast nem is irhattál volna. Meg az 5 eve kondizok és 45ös a bicepszem hianyzott de amúgy tokeletes.
2020. júl. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!