Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szemezés után “érdemes” írni egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Egy hete szemezek mindennap egy fiúval, aki nagyon tetszik, előtte is volt olyan, hogy megnézett, de most mar minden nap. Ezek alapján gondolom ha nem is tetszem neki, de valamennyire erdeklodik.
Mennyi szemezes után “érdemes” rairni valakire? Tudom, hogy nincs időhöz kötve, bármikor megtehetem, csak szerintem jobb egy picit “növelni” az eselyem előtte vagy valami.
Szerintetek mennyi idő után “érdemes”? Köszönöm szépen a válaszokat
2018. máj. 4. 15:52
2/4 anonim válasza:
amelyik pasit érdekled, az keres... :/
3/4 anonim válasza:
Kettes ezzel nem értek egyet! Én a Gimibe egy egész évbe naponta szemeztem a "szerelmem" sráccal, meg volt más egyértelmű jel is és mégse lépett soha! Majd felnőttként beszéltük meg, hogy hogy bele voltunk zúgva egymásba és milyen jó lett volna legalább csókolózni meg ilyesmi...
4/4 anonim válasza:
Nem szemezni kell hanem beszélgetni!
Lazán,érdeklődően aztán ha szimpatikusak vagytok egymásnak,jöhet az ölelkezés,csókolózás és a sok-sok vad szeretkezés!Bizony,ez már csak így megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!