Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek leesne ez alapján...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek leesne ez alapján, hogy tetszetek valakinek?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel, hogy van egy csaj az evfolyamban, akivel meg sosem beszeltel, es rad ir interneten, es kerdezget. Neked leesne, hogy tetszel a lanynak?

Koszi a valaszokat :)

2018. máj. 3. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit kérdez. Ha személyes dolgokat akkor nyert ügy, ha olyanokat, hogy miért vagy te ilyen bunkó akkor nyílván nem.:D De gondolom személyes dolgokat kérdezget ezért lehet, hogy érdeklődik irántad.:)
2018. máj. 3. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes válaszolóval értek egyet, az ő állítása alapján igen. :D
2018. máj. 3. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Kosz a valaszokat

Olyanokra gondoltam, hogy mikyen zenet szeret, haziallatok. Nem en vagyok a srác amúgy, csak szeretnek rairni valakire, es kiváncsi vagyok, mennyire nyilvánvaló igy

2018. máj. 3. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amiket felsoroltál azok nagyon jók erre a célra.:) Nyílvánvaló lesz ha van egy kis esze a srácnak.:)

19/F

2018. máj. 3. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor jo, mert mindegyik barátnőm ott hangoztatta, hogy attól meg, hogy rairok, nem fogja azt gondolni, hogy tetszem neki, de szerintem rájön (ez volna a célom csak nem akarom nyíltan elmondani)

Köszi mégegyszer

2018. máj. 3. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
*tetszik nekem
2018. máj. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!