Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Draxx kérdése:

Májusfa? Nem vicc.

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, hogy nekem nem tetszik ez a hagyomány...amúgy sem lehet csak úgy fákat vágni meg hurcolászni, viszont ma nekem állt a barátosném hogy mikor ma este hazaért nem volt a házánál májusfa..az meg a .másik dolog hogy ezért most bevágta a durcit, mert hogy olyan barátnője is kapott májusfát akinek nincs senkije. Hát nehogymár én érezzem ezért rosszul magam...

Vélemény, ti tartjátok még egyáltalán ezt a szokást?

2018. máj. 1. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jópofa. Vicces sztorik születhetnek belőle, bátyáim tudnának mesélni pl. Én személy szerint nem állítottam még senkinek, de ha a jövőben úgy alakulna szó nélkül megcsinálnám egy kis segítséggel. :D
2018. máj. 1. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 éve vagyunk együtt, eddig ez az első év, hogy nem hozta fel, de sztem elfelejtette, mert mostanában eléggé stresszes a munka miatt.

Én mindig elfelejtettem, mert szimplán nem tartottam számon, illetve nem is vagyok hagyomány párti..

Névnap szülinap karácsony csá...

2018. máj. 1. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

#2 folyt.

Mivel tini kapcs kategória, kiemelem: igen tini korom óta nem tartom számon, egyik barátnőm se kapott...

2018. máj. 1. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Nekem soha nem volt de soha nem is volt senkim. Viszont, ha pl 17 évesen lett volna valakim nagyon örültem volna a fának. Még ma is csinálhatsz neki!!!!!

18/L

2018. máj. 2. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én párhét múlva haza is vittem inkább. Már nem emlékszem mi készült belőle de többet nem állítok senkinek.
2018. máj. 2. 00:41
 6/6 Fruzs33 ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség.Nekem még nem állítottak,de nem is kéne.
2018. máj. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!