Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki tetszik a koliból, nem rég óta ismerem és biszex. Hogyan lehet ilyen lányoknak imponálni?
Pl odamész hozzá a suliban és megkérdezed, hogy "gyakran jársz ide?"
Garantálom, hogy a hétvégére esküvő is lesz..:D
Vagy meghívod inni, és ha nem akar elmenni, megkérdezheted, hogy "mióta nem vagy szomjas, dzsá?"
Ez is tuti siker..:D
Légy bátor és barátkozz vele. Próbálj meg közel kerülni hozzá. Ha tudod miket szeret, milyen a stílusa, személyisége tudsz vele miről beszélni. Ezáltal jobban megismered. Ha már egészen jól elvagytok együtt, akkor érdemes megnézni milyen a szeretet nyelve. EZ most lehet, hogy furán hangzik, de hasznos. Keress rá a neten vagy szólj és küldök linket. A szeretet nyelvnek 5 csoportja van aszem. XD Nekem például a testi érintés és a minőségi idő. (ha utána olvasol vágni fogod) Szóval, próbáld meg megfejteni neki melyikek és ezek segítségével már könnyebben tudsz imponálni. Pl.: Ha olyan típusú a csaj mint én, akkor tölts el vele sok időt és szórakozzatok. Érints meg gyakran mondjuk a karját és néha néha állj hozzá közelebb. DE csak akkor, ha olyan mint én. Ezért mondtam, hogy először érdemes megnézni, hogy kinek milyen a szeretet nyelve. Ha olyan a lány, hogy nem testi érintős, akkor ne menj hozzá közelebb. Evvel sértenéd a magánszféráját. Avval meg, hogy biszex ne foglalkozz.. elvégre akkor mind két nemhez vonzódik.
Őszintén nem tudom hogy ez mennyit segített neked. Jó hosszú és lehet hülyeség. De hajrá!
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!