Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy csaj aki tetszik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marsko100 kérdése:

Van egy csaj aki tetszik a koliból, nem rég óta ismerem és biszex. Hogyan lehet ilyen lányoknak imponálni?

Figyelt kérdés
Igazából 15 éves csaj, és én egy 17 éves srác vagyok. Nagyon tetszik, és van egy ilyen érzésem, hogy megtaláltam a nagy őt!! Röviden ennyi.

2018. ápr. 19. 21:13
 1/2 anonim válasza:
76%

Pl odamész hozzá a suliban és megkérdezed, hogy "gyakran jársz ide?"

Garantálom, hogy a hétvégére esküvő is lesz..:D

Vagy meghívod inni, és ha nem akar elmenni, megkérdezheted, hogy "mióta nem vagy szomjas, dzsá?"

Ez is tuti siker..:D

2018. ápr. 19. 21:19
 2/2 Naotoko válasza:

Légy bátor és barátkozz vele. Próbálj meg közel kerülni hozzá. Ha tudod miket szeret, milyen a stílusa, személyisége tudsz vele miről beszélni. Ezáltal jobban megismered. Ha már egészen jól elvagytok együtt, akkor érdemes megnézni milyen a szeretet nyelve. EZ most lehet, hogy furán hangzik, de hasznos. Keress rá a neten vagy szólj és küldök linket. A szeretet nyelvnek 5 csoportja van aszem. XD Nekem például a testi érintés és a minőségi idő. (ha utána olvasol vágni fogod) Szóval, próbáld meg megfejteni neki melyikek és ezek segítségével már könnyebben tudsz imponálni. Pl.: Ha olyan típusú a csaj mint én, akkor tölts el vele sok időt és szórakozzatok. Érints meg gyakran mondjuk a karját és néha néha állj hozzá közelebb. DE csak akkor, ha olyan mint én. Ezért mondtam, hogy először érdemes megnézni, hogy kinek milyen a szeretet nyelve. Ha olyan a lány, hogy nem testi érintős, akkor ne menj hozzá közelebb. Evvel sértenéd a magánszféráját. Avval meg, hogy biszex ne foglalkozz.. elvégre akkor mind két nemhez vonzódik.

Őszintén nem tudom hogy ez mennyit segített neked. Jó hosszú és lehet hülyeség. De hajrá!

14/l

2018. ápr. 21. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!